Her ay düzenli olarak ilçelerde Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında yapılan Muhtarlar toplantısı bu ay köy ve mahalle muhtarlarının katılımı ile Çamardı ilçesinde gerçekleştirildi.

Çamardı ilçesindeki ziyaretlerine Çamardı Kaymakamlığı ile başlayan Vali Yılmaz Şimşek, Çamardı Kaymakam Vekili Emrah Akduman’dan ilçede gerçekleştirilen çalışma ve yatırımlar hakkında brifing aldı.

Hükümet Konağı içerisindeki kamu kurumlarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra muhtarlarla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya, Vali Yılmaz Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Çamardı Kaymakam Vekili Emrah Akduman, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Garip Gümüş, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, ilgili kurum müdürleri ile ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılışında Vali Şimşek makamların halka hizmet yerleri olduğunun altını çizdiği konuşmasında “Bu toplantılar sayesinde dilek, istek ve taleplere ilk elden ulaşmaktayız. Hızlı ve kalıcı çözüm üretilmesi açsından bu toplantılar özel önem taşımaktadır. Yine bu doğrultuda sizlerin bizlere daha önce ilettiğiniz ihtiyaç ve taleplerin çözümünün takibi ve ilgili kurumların yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi sahibi oluyoruz” dedi.
Sağlık, eğitim, ulaşım, içme ve sulama suyu, elektrik gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantıda muhtarlar, sorun, görüş ve taleplerini dile getirdiler. Muhtarları tek tek dinleyen Vali Yılmaz Şimşek, kendisine iletilen sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Çamardı İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek öğrencilerle bir araya gelerek İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’dan okulun eğitim durumu ve kapasitesi hakkında bilgi aldı.

Beraberindeki heyetle birlikte İlçe merkezinde yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulunan Vali Şimşek, daha sonra yine ilçe merkezinde Çamardı belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Millet Bahçesini ve Çamardı Devlet Hastanesini ziyaret etti.

İlçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Yılmaz Şimşek, son olarak Ecemiş Kültür evini ziyaret etti.
 
 
Editör: TE Bilişim