Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, öğretmenlerle iletişim içinde olabilmek için Öğretmen Buluşmaları düzenlediklerini belirterek “Ulaşabildiklerimizin sevincini, ulaşamadıklarımızın kaygısını yaşıyoruz” dedi.

 

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği “Öğretmen Buluşmaları” ilçelerle devam ediyor. Öğretmenlerin sorunları, çözüm önerileri ve yeni eğitim sisteminin anlatıldığı “Öğretmen Buluşmaları” adlı toplantılar merkezden sonra ilçelerde de düzenlenmeye başlandı.

 

Çamardı ilçesindeki öğretmenlerle YİBO’da buluşan Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, zor şartlar altında çalışan öğretmenleri kutlayarak başarılar diledi. İlçenin akademik başarısının diğer ilçelere örnek olduğunu vurgulayan Ekinci, genç ve dinamik kadronun daha büyük başarılara imza atacağını söyledi.

 

“Yapabildikleriniz size huzur verecektir”

Amaçlarının kişisel bir başarı değil kitlesel bir başarı olduğunu ifade eden Ekinci, “Zor şartlar altında yapılan her şey önemlidir, değerlidir. Yapabildikleriniz size huzur verecektir. Ödülünüz vicdanınızdaki rahatlık ve huzurdur. Bu genç ve dinamik eğitim kadrosunun daha güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Sizlerin her zaman yanında olan başta Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibine, okul müdürlerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kaymakam Dönmez’e ziyaret

Toplantının sonunda Çamardı Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez’i makamında ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti. Kaymakam Dönmez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Niğde’nin eğitimdeki başarısına katkıda bulunmayı bir görev olarak gördüklerini ifade etti.




 



Editör: TE Bilişim