Niğde’nin Çamardı ilçesinde dağ turizminin merkezi olarak gösterilen Demirkazık köyünde yapımı tamamlanan sosyal tesisler, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 255 bin liraya mal olan tesislerin içerisinde düğün salonu, misafirhane ve köy konağı da bulunuyor.



İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan tesislerin açılışına Niğde Valisi Alim Barut, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan, Ak Parti İl Başkanı Yaşar Ataç, Çamardı Kaymakamı Mehmet Sarıbacak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhittin Şahin, İl Genel Meclis üyeleri ve köy halkı katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Demirkazık Köyü Muhtarı Mehmet Karamık, “Sosyal tesislerimizin yapımında emeği geçen herkese köyüm adına teşekkür ederim” dedi.



İl Genel Meclis Başkanı Nuri Ayduğan ise, “Ak Parti hükümetinin 8 yıldır yaptığı hizmetlerle ülkemizde yaşanan hizmet değişiminin şuanda farklılığını yaşıyoruz. Burada açılan Sosyal tesisleri kısa zamanda hizmete açmış bulunuyoruz” dedi.



Sosyal Tesislerin Demirkazık köyüne hayırlı olmasını dileyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da yüzde 60’ı köy halkı, yüzde 40’ı da Özel İdare tarafından yaptırılan tesiste emeği geçenlere teşekkür etti.
Daha sonra konuşan Niğde Valisi Alim Barut ise yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi: “Biz Özel İdare olarak vatandaşa hizmet etmek üzere buradayız. Vatandaşımız bize bir adım geliyorsa biz ona birkaç adım yaklaşmak zorundayız. İşte bunun sürekli ifadesini burada gördük. Vatandaşlarımızla iş birliği halinde yapılan bu hizmeti köyümüze hayırlı olsun” dedi.



Editör: TE Bilişim