Çamardı-Pozantı yolunun makus talihi değişiyor

Çamardı ilçesiyle Pozantı arasındaki yolun asfaltlanması için uzun yıllardır süren beklenti AK Partili Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin çabası sonucu mutlu sona ulaşıyor. Çamardı-Pozantı arasında oldukça yoğun sirkülasyona sahip olan ancak uzun yıllardır bozuk olarak kullanılan yolun standartlarının geliştirilmesini ve yeniden asfaltlanmasını seçim ziyaretlerinde gündeme alan vekiller sözünü tuttu ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerince yol yapımına başlandı. Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu sözkonusu yolun yapımı konusunda gösterdikleri gayretle ilgili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’ye teşekkür etti.

 

Çamardılıların yol çilesi bitiyor

İlk etapta yolun 22 kilometresi ihale edildi. Bu kısımda dolgu çalışmaları ve hafriyat işlemleri yapılıyor. Asfalt mevsimine kadar onarım çalışmaları sürecek yolun yaz aylarında asfaltlanmasıyla çift şeritli kaliteli bir yola kavuşacak olan Çamardılıların yol çilesi sona erecek. Öte yandan AK Partili Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi Pozantı yolunun ikinci etabı için de gayretlerini sürdürüyor. 22 kilometrelik kısmın ardından yolun kalan 30 kilometresinin de tamamlanacağı müjdesini veren vekiller bu kısmın da yazın ihale edileceği bilgisini de verdiler.

 

Çamardı-Pozantı yoluyla ilgili AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’ye teşekkür eden Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, yolun iki bölümünün de tamamlanmasıyla Çamardı için çok önemli gelişmeler olacağını belirtti. Uzun yıllardır bekledikleri bu yolun tamamlanmasının ilçeleri için çok önemli olduğunu ifade eden Soylu, emeği geçenlere müteşekkir olduklarını kaydetti. 

 

Çamardı daha cazip olacak

Özellikle Adana’dan gelecek yaylacıların artacağını ifade eden Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, yolun tamamlanmasıyla Çamardı’nın yaylacılık açısından daha cazip hale geleceğini kaydetti. Çamardı-Pozantı yolunda yapılan çalışmaları geçtiğimiz günlerde milletvekilleriyle yerinde incelediklerini de söyleyen Soylu, hem seçim döneminde hem de ilçe ziyaretlerinde Kavaklıoğlu ve Selvi’nin yolun standardının geliştirilmesiyle ilgili verdikleri destek sözünün gerçekleştiğini vurguladı. Ayrıca ilçelerine milletvekillerinin ilgi ve desteklerinden duydukları memnuniyeti de belirtti. Soylu, yol ve altyapı konusunda yakında yeni projeleri hayata geçirecekleri bilgisini verdi.

 

 


Editör: TE Bilişim