Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Toplu Taşıma Araçları Ücretsiz Yolcu Taşıdı...

        

 İlki, 2012 Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde uygulanan toplu taşıma araçlarının ücretsiz yolcu taşıması bu yılda uygulandı. 13 Nisan Cumartesi günü, gün boyu Çamardı-Niğde arası tüm gidiş ve dönüş seferlerinde vatandaşlardan ücret alınmadı.


 Düzenlenen bu ücretsiz taşımaların bedeli, Türk Diyanet Vakfı Çamardı Şubesi aracılığıyla hayırsever bir iş adamı tarafından karşılandı. 

Aynı kampanya, Çamardı Belediyesi'nin gün boyu yapılacak olan otobüs seferlerinde'de Çamardı Belediyesi tarafından ücret alınmadı.


Vatandaşımız bu seferlerden çok memnun kaldığını böyle bir uygulamayı ilk kez gördüklerini ifade ettiler.  

Çamardı İlçesinde Kutlu Doğum Haftası Muhteşemdi - Haberimiz için Tıklayın





ÇAMARDI BELEDİYESİ ÇAMARDILILARI KUTLU DOĞUM AŞI İKRAM ETTİ

Çamardı Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Cuma namazı çıkışında halka Kutlu Doğum aşı ikram edildi. 

Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, yapılan ikramdan halkın memnun olduğunu ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. 




 
 
  Çamardı Belediye Başkanlığı 19 Nisan Cuma Günü Merkez Çarşı Camii'nin avlusunda cuma namazı çıkışı halkımıza Kutlu Doğum yemeği ikram etti...
 
 
 Kutlu Doğum Aşı dağıtımında Çamardı Belediye Başkanı Yavuz SOYLU ve İlçe Müftüsü Hayri ERENAY hazır bulundu.
 
   Halkımız bu ikramdan çok memnun kaldıklarını ifade etti. Başta Belediye Başkanı Yavuz SOYLU ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.
 
 
   Belediye Başkanı Yavuz SOYLU ve İlçe Müftümüz Hayri ERENAY vatandaşlarımızla aynı masada sohbet ederek Kutlu Doğum aşından tattılar.
 

Editör: TE Bilişim