Niğde Mehmet ve Emet Aydoğan İlkokulu’nun düzenlediği “Başarı Öyküleri” programı kapsamının ilk konuğu Çamardı Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez oldu. Öğrencilere başarıyı yakalamak için mutlaka hedef belirlemeleri gerektiğini ifade eden Kaymakam Dönmez, “Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez” dedi.

 

Alanındaki başarılı insanları öğrencilerle buluşturan “Başarı Öyküleri” adlı programın ilk konuğu Çamardı Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, hayat hikayesinden kesitler anlattı. Kaymakam Dönmez, hayatının zorluklar içinde geçtiğini söyleyerek başarısının sırrını düzenli ve planlı bir şekilde çalışma olduğunu ifade etti.

 

Sınava girecek olan 8. sınıf öğrencilere konuşan Kaymakam Dönmez, öğrencilerin hedefini belirlemesi gerektiğini ifade ederek, “Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez diye güzel bir sözümüz var. Hayatın her döneminde önünüze bir hedef koyun ve ona ulaşmak için çalışınız. Geleceğin Türkiye’sini şekillendirecek ve yönetecek olan sizlere güveniyor ve başarılı olmanız için dua ediyorum” diye konuştu.

 

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kaymakam Dönmez, programın son bölümünde sorulara cevap verdi. 





Editör: TE Bilişim