Niğde’nin Çamardı İlçe Kaymakamı Emrah Akduman,  Çamardı merkezde bulunan Nazmiye Pınar İlkokul, Ortaokulu ve Atatürk İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret etti. Kaymakam Akduman, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte okulları gezerek inceleme yaptı, sınıflara girerek öğrencilerle sohbet etti.
Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Akduman, öğrencilere bol kitap okumalarını tavsiye etti. Kaymakam Akduman, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmeleri önemli. Bunda ailelerimizin çabaları önemli. Bu konuda da ailelerden sonra öğretmenlere önemli görevler düşüyor. Öğretmen ve ailelerimize eğitim çalışmalarında başarılı bir eğitim dönemi geçirmelerini diliyorum" dedi.

Kaymakam Akduman, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada eğitimin kendileri için birinci öncelikleri olduğunu söyledi. Okullarda incelemeler yaparak varsa sorunların çözümünü yerinde yaptıklarını ifade eden Akduman, "Öğrenci ve öğretmenlerin motivasyonu eğitimde çok önemlidir. Bu nedenle okulları sık sık ziyaret etmekteyim. Bizler devlet imkanını eğitim için sonuna kadar kullanmaya gayret sarf ediyoruz." dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim