Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı görevine geldiği günden beri sendikal anlamda önemli çalışmalara imza atan Şube Başkanı Yusuf Karaca, Çamardı Belediyesi ile imzaladığı toplu iş sözleşmesiyle işçilerin lehine önemli kazanımlar elde etmelerini sağladı.


Göreve geldiği günden beri emekçinin hakkını koruyan ve sendikalı üyelerinin her zaman yanında olan Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu ile toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Belediye-İş Sendikası ile Çamardı  Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile  sonuçlandığını belirtti.


Çamardı Belediyesi işçisine Ramazan ayı hediyesi

Belediye Başkanı Yavuz Soylu ile Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca tarafından imzalanan toplu iş sözleşmesi 3 yıl geçerli olacak. İmzalanan anlaşmaya göre Çamardı Belediyesinde çalışan işçilerin taban yevmiyeleri 80 TL’den, 90 TL'ye çıkartıldı. Çamardı Belediyesinde çalışan işçilerinin Ramazan ayı öncesinde Belediye-İş Sendikası ile gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesinden dolayı yüzü güldü.

Şube Başkanı Karaca'nın girişimleri başarı ile sonuçlandı

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca yapılan toplu iş sözleşmesinden dolayı Belediye Başkanı Yavuz Soylu’ya teşekkür etti. Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, "Toplu İş sözleşmemizi Çamardı Belediyesi ile gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu tüm işçi arkadaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın  Yavuz Soylu Bey'e  çalışan emekçilerin hak ve hukuklarını en iyi seviyeye getirme çabası gösterdiğinden dolayı teşekkür ediyoruz. 3 yıllığına imzalamış olduğumuz Toplu İş Sözleşmemiz çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.


Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu ise "İşçi arkadaşlarımızın üyesi olduğu sendika ile yaptığımız anlaşmadan arkadaşlarım adına mutluluk duydum. Belediye-İş Sendika Başkanımız Yusuf Karaca ile imzaladığımız sözleşmenin Çamardı’ya ve işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim