Niğde'nin Çamardı ilçesinde bir kişi, arazide hayvan otlatma anlaşmazlığı yüzünden husumetli olduğu anne ve oğlunu öldürdü, kızını ise ağır yaraladı. Niğde'nin Çamardı ilçesi Üçkapılı köyünde, K. T. (51), hayvan otlatma anlaşmazlığı yaşadığı akrabaları Asiye T. (53) ve oğlu Serhat T.'yi (30) tabancayla vurarak öldürdü, Asiye T. ise ağır yaraladı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Çamardı ilçesi Üçkapılı köyü Yaylapazarı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, hayvan otlatma anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu akrabası Asiye T'nin evine giden K. T., aynı konu yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayı çıkaran K. T., Asiye T., oğlu Serhat T. ve Asiye T.'yi kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği üç kişi kanlar içinde yığılırken, K. T. ise olay yerinden kaçtı.

Silah seslerini duyup eve gelen komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde anne Asiye T. ile oğlu Serhat T.' nin hayatını kaybettiği belirledi. Ağır yaralanan Asiye T. ise ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Asiye T.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Jandarma, 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi de ağır yaralayarak olay yerinden kaçan K. T.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilişim