AK Parti Çamardı İlçe Teşkilatı kongre heyecanı yaşadı. Geçici İlçe Başkanın belirlendiği seçimde Gafur Karaca seçildi. Tek liste halinde girilen seçimde AK Parti ilçe başkanı seçildi.



Çamardı Öğretmen Evinde gerçekleştirilen kongreye Çamardılıların yoğun ilgi gösterdiği seçime Koordinatör AK Parti 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Başkanı Muzaffer Şahiner, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, , İl Genel Meclis üyeleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, AK Parti İl Teşkilatı, Merkez İlçe Teşkilatı , Kadın ve Gençlik Kolları, İlçe Belediye Kaşkanları ve çok sayıda Çamardı ilçe teşkilatlarından katılanlar oldu. Seçim öncesi protokol konuşmalarında İl Başkanı Muzaffer Şahiner’in yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit ve Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu ve AK Parti Çamardı ilçe Başkanı Gafur Karaca’da birer konuşma yaptılar.

AK Parti Çamardı ilçesi yönetim kuruluna Yasin Kurudere, Ali Pınar, M. Emin Altınkaya, Cafer Günebakan, Seyfettin Yürütmen, Davut Yılmaz, Selma Dinçer Yasin Yılmaz, Ersin Akkaya, Âdem Baykan, Ratıp Baysal, Bahri Aydoğan, Mustafa Bıçkı, Ahmet Köse seçildi.


İlçe Başkanlığına seçilen Gafur Karaca konuşmasında En son işi köyüne kuran kursu yapmak olan; Geçtiğimiz yaz Hakka yürüyen İlçe başkanımız Elekgölü muhtarımız Hüsnü abimizi Rahmetle anıyoruz. Mekânı Cennet Olsun İnşallah. Geçtiğimiz dönem de bir referandum birde genel seçim yaşadık. Referandumu bizler ülkemiz için bir milad. Adaletin Mülkün Temel –Bu mülkün içinde Herkesin olduğunun tescili olarak gördük Sizlerin gayretleriyle çok iyi sonuç aldık. Yine ardından. Genel seçimlerde CHP li adayın buralı olmasına rağmen %58 sonuç aldık. Bu sonuçlara belediyemizle il genel meclisimizle hep birlikte sizlerin çabalarıyla ulaştık. Bizler görevde olduğumuz her dönemde teşkilatı bir arada tutmaya çalıştık

Arkadaşlar arasında oluşabilecek ihtilafları önlemeye gidermeye çalıştık. Zaman zaman oluşan kırgınlıkları maksadını aşan sözleri bir tarafa bırakıp, İlçemiz için Siz değerli kardeşlerimiz için nasıl faydalı oluruz, Onun gayretini güttük. Zaman zaman aramıza ayrılık tohumları saçanlar oldu. Önce Herkesin gelecek kaygılarında arınması lazım, Dürüst olmak lazım. Herkes önce kendi kapısının önünü süpürmesi lazım. Hele de bu necip milletin önüne çıkıyorsa, Biz şuna tam inanırız. Allah Rızası için yapılan hiçbir iş zayi olmaz” dedi.

İlçe Başkanlığına seçilen Karaca ; “Milletvekillerimize belediye başkanımıza il genel meclis üyelerine İl başkanımıza ilçemizin ihtiyaç ve eksiklerini tespit edip öncelik sırasına göre, Hayata geçirilmesi için sizlerle üstlerimiz arasında bağlantıyı kurmak olmalıdır. Hep birlikte Allahın izniyle Bir olacağız iri alacağız. Biri olacağız Yeter ki memlekete bir tuğla fazla konulabilsin. Biz sıradan bir partide siyaset yapmadığımızı biliyoruz. Üye sayısı 5 milyon 200 bini aşmış Avrupa’nın en büyük sivil toplum kurulusu haline gelmiş Dünya lideri başkanımız.

Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde siyaset yapıyoruz. Ak partinin ciddiyeti de ciddi şakası da ciddi ve başbakanımız diyor ki;

Siyasetin Tek limanı ahlaktır. Siz değerli Ak Partili kardeşlerimden tek isteğimiz Bize sahip çıkın. Sizlerin talepleri Bizim başımız gözümüz üstüne, gücümüz nereye kadar yeterse

Hukuka uygun her işin sonunu kadar takipçisi olacağız. Biz nasıl yastığa başımızı koyduğumuzda huzur içinde olma istiyorsak. Hiç kimsenin huzurunu Hiç kimsenin kaçırmaya hakkı olmadığını biliyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Anlayışıyla birlikte el ele inşallah güzel işlere vesile olalım. Daha güçlü Türkiye için daha güçle Niğde İçin. Daha Güçlü Çamardı İçin Kongremizin hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan diliyorum” şeklinde konuştu.

Çamardı AK Parti ailesi olarak yollarına her geçen gün başarılarını artırarak devam ettiklerini belirterek kendisini bu sorumluluğu yüksek göreve seçenlere teşekkürlerini sundu. Karaca, bu dönem milletvekilleriyle birlikte Niğde ve Çamardı için önemli hizmetlere imza atmaları açısından çok şanslı bir dönem olduğunu da ifade etti.

Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu; “2009 itibaren ilçemizde partimizin de destekleriyle hizmetlerimiz en üst düzeyde devam etmektedir. Bizden önceki belediye başkanlarının da yapmış olduğu çalışmalarda sonra bizlerde hizmetlerimizi en üst düzeyde sizler için yapmaya çalışıyoruz. Bütün gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Bu hizmetlerimizle birlikte toplu konut idaresiyle birlikte 104 konutluk bir yapı olan yanında marketi, camisi olan Toki’mizi başlattık yılbaşı itibariyle nisan ayı itibariyle şu an kura çekimlerimizi yaptık yapılarımızı tamamlayıp yakın zamanda da ev teslimlerimiz başlayacaktır. Hemen bunun ötesinde Çamardı kozaklı yolu yapıldı.22 km lik bölümü tamamlanıp hizmete açıldı. Bu da bize ciddi anlamda katkı sağlayacaktır. Eğitimde diğer ilçelerden ön geçtik.74 tane öğrencimiz Anadolu Lisesi Anadolu öğretmen lisesine gönderdik. Bunun yanında ilçemizin ana gelir kaynaklarından biri tarım olmasından dolayı tarımda istenilen düzeye gelemedik. Üst düzey tarım yapamaz olduk. Tarım çalışmalarımız devam etmekte, sulama ve büyük bahçeler için çalışmalar yapılmakta. Bunun yanında da eğitimde de ciddi çalışmalarımız devam etmekte.” dedi.


 

Editör: TE Bilişim