Seçim ortamına tam girdiğimiz bu günlerde siyaset ustası  Devlet adamı Akın GÖNEN üstadın üslubu ile ortamı değerlendirmekte ilimizin büyük yararı olacağına inanıyorum.

 Mart günü Sayın Başbakan Niğdemizi şereflendirecek ‘’Paralel Devlet ‘’diye söze başlamadan gözü Niğde projelerini gösteren pankartlar  takılmalıdır.


Kuraklığın dünya ve ülke sorunu olduğu günümüzde Ziraat Odamız herhalde ECEMİŞ SUYUMUZ TARLAMIZA AKSIN deme zahmetine katlanır. Çünkü çiftçi ve köylü borçla aldığı elektrik ve petrolden yararlanarak derin yeraltı kuyularından pahalı maliyetli su almaktadır ve bitap haldedir.

Ticaret ve Sanayi odamız herhalde Hoşgeldiniz derken  Sanayi, ticaret ve turizmin şaşmaz altyapısı olan HAVAALANIMIZ  ve hava ulaşımımız neden tamamlanmıyor feryadını  zahmet edip dile getirirler.


Nakliyeciler kuruluşu herhalde OTOYOL neden tamamlanmıyor diye  sayın Başbakana hoşgeldiniz derler.


Esnaf ve Sanatkarlar kuruluşu herhalde Aksarayda başlayan TIP FAKÜLTESİ neden bizde de açılarak esnafımıza can suyu verilmiyor diye tatlı bir hatırlatma yapabilirler. 


 Kısacası Sayın Başbakanımızın Niğde’ye gelişi gibi altın bir fırsatı kullanarak en azından birkaç yarım yatırım anında hizmete dönüştürülebilir.  Bu kuruluşlarımızın ana görevi üyelerinin  menfaat ve hukuklarını korumak değil mi ? Bu görevlerini  en azından ayaklarına kadar gelen  Devlet büyüğünden  isteyerek yapabilirler.  Kısacası devlet kuşu anında Niğdenin başına konabilir.  Belki kuruluş temsilcilerimiz  koltuklarından kalkarak zahmet edip, pankartları ile alana gelip kibarca Niğde nin feryadını dile getirebilirler.


Bu vesile ile gökten yağmur gibi yurdumuzun her köşesine dökülen yatırımlardan birkaçı da bizim kıraç Niğde toprağına ve  fakir sessiz seçmenimizin ekmek teknesine düşmüş olur. Herkesin tenkit yerine üstüne düşeni yapacağına  gönülden inanıyor  HAYDİ HAYIRLISI diyorum.

Saygılarımla