Sevgili Borhaber.net dostları,
 
Sitemizin yüzünü (tema) değiştirdik. Yaklaşık 2,5 yıl önce amatör bir ruhla başladığımız internet üzerinden habercilik olayında bu güne gelene kadar iki kere sitemizin yazılımını değiştirmek durumunda kaldık. Bu keyfiyetten değil, sizlerden gelen talep ve istekler doğrultusunda mecburiyetten oldu.
 
Günümüz bilgisayar çağında insanların anında habere ulaşması çok önemli hale gelmiştir.  Ülkemiz ve İlimizde internet kullanıcılarının artması ile  internet haberciliğinin önemi daha çok ortaya çıkmış, yazılı medyanın yerini çabuk ulaşılabilirliği, anlık haberleri, arşiv özelliğinden dolayı bir konuya tekrar ulaşmanın avantajları ile internet medyası, dünyada, ülkemizde ve ilimizde hergeçen gün daha yaygın ve tercih edilir olmuştur.  
 
 Borhaber.net ilk yayın hayatına atıldığında (test-14 Haziran 2008) doğrusu bu kadar teveccüh gösterileceğini tahmin edememiştik. İnternet haberciliğinde , bazı konulara ancak tecrübe ederek vakıf olabildik.
 
Bize ulaşan haberin çok yoğunlaşması, haberin size ulaşmasında ve hızlı akışındaki sorunlar, teknik konularda ihtiyaca cevap verememe, kapsamlı ve kullanışlı bir site oluşturmak gibi düşünceler kendimizi yenilemeye, daha profosyonel düşünmeye  zorladı.
 
Son zamanlarda video ve fotoğraflar gibi görselliğe daha çok önem verir olduk. Bazen bir fotoğraf yüzlerce kelimeden daha fazlasını anlatabiliyor, bir video görüntüsü somut bir konuyu daha samimi hale getirebiliyor. Yeni yüzümüzde bu araçların daha fazla ön plana çıkmasını sağlıyoruz.
 
Umarım, yeni görüntümüzü beğenirsiniz.
 
Borhaber.net sitesinin yeni hali ile yayında olabilmesi, kategorilerin doldurulması, zamandan ve google referlerinden faydalanmak için borhaber.net eski yüzü ile  devam ederken www.nigdehaberi.com olarak kısa bir süre bu hali ile yayında olduk. Sitemize www.nigdehaberi.com yazarakda ulaşabilirsiniz. Şartlar oluştuğunda ilerde nigdehaberi.com ayrıca yayında olacak.
 
Borhaber.net gerek tıklama oranı, gerekse popülerliği ile Bor İlçemizin sınırlarının dışına çıkmıştır. Hiçbir girişimde bulunmamamıza rağmen, bir çok kurum, kuruluşun haber portföyünde yer aldık, halen beş bakanlık düzenli olarak haber akışı sağlıyor, büyük ve küçük bütün partilerin haber mail zincirinde yer alıyoruz, ancak ulusal bazda, bu tür kurum ve kuruluşların haberlerini, önceki sitemizin teknik ve mevcut görünen yapısı, emek verenlerin azlığı, dahası ulusal bir site olmadığımızdan, buralardan ulaştırılan haber ve açıklamalara yer veremedik, veremiyoruz. Google harici, özel ulusal reklam ajanslarının tekliflerine değer görüldük, bu konuda da seçkin, yerel sponsorlarımızı tercih ettik, kendilerine teşekkür ediyoruz.
 
Gerek Editörümüz Dahi Gedik olsun gerekse ben kaynaklı, yayınlamış olduğumuz bir çok haber, büyük ulusal haber ajansları tarafından, diğer medya ve gazeteler tarafından  şüpheye düşülmeden, alıntılandı, yayınlandı. Menşei bize ait haber konusunda çok şükür hata yapmadık, bu konuda teyit ve dikkati elden bırakmıyoruz.
 
Borhaber.net İlçemiz ve çevresi için ihbar hattı gibi oldu. Okurlarımız bütün şikayet, eleştiri ve destekledikleri konuları, habere yorum yada elektronik ileti yolu ile bize ulaştırıyorlar, mümkün olduğunca değerlendiriyoruz. Yorum bölümü bir çok siteyi kıskandırıcak nitelikte, ne yazık ki bir çok yorumu kriterlerimize uymadığından yayınlayamıyoruz. Burada da muhatapların hoşgörüsü ile birlikte,  kaliteye ulaşacağımıza inanıyor ve devamını diliyoruz.
 
Yeni yüzümüz ile bundan sonra daha geniş konu ve haberlere yer vereceğiz, ulusalda öne çıkan yada gözden kaçan konulara dikkatinizi çekeceğiz. İsmimiz BORhaber.net ancak Niğde ve bütün çevresi ile ulusalda da takip edildiğimizi biliyoruz. Ziyaretçi portföyümüz genişlemişken, sitemizin bakış açısını da genişletmek şarttı.  Niğde-Bor ve çevresi, haberlerimizin temelini oluşturacak ancak sitemizi ziyaret eden dostlarımızı bir çok konu ve olaylardan haberdar etmeye, bilgilendirmeye çalışacağız.
 
Bir çok konuda öncülük ettik, gündem oluşturduk, yol gösterdik, ses getirdik. Güzel olanı destekledik, olumsuz gördüklerimizi eleştirdik. Basının temelde, eleştiri, takip ve yol gösterici olması düşüncesinin bizde hakim olduğunun, muhatap kurum ve şahısların hoşgörülü olması ve iyi niyetimizden şüpheye düşmemelerini diliyoruz.
 
Tarafsız, güncel, bağımsız, yeri geldiğinde agresif, sert, ilkeli haber ve yorumlarımıza devam edeceğiz. İnternet haberciliğinin hiçde kolay olmadığını, büyük emek gerektirdiğini, başarıyı yakalamanın çok zor ve sürekli çaba gerektiğinin bilinmesini istiyoruz. Görüş ve önerilerinizi bize bildirin, birlikte çalışalım, ilimize, ilçemize, köyümüze, çevremize, fayda sağlamak iyi niyeti ile, bize ulaşın, destekleyin, tanıtın…
Herkese teşekkürler…