Borhaber.net 7. Yılına girdi. 2008 yılında başladığımız internet haberciliği mecrasında 7 yıl bu alanda hiç de az bir zaman değil. İnternet haberciliği çok zor ve çok sabır gerektirir.
 
Borhaber.net 7 yıla nasıl ulaştı?
 
Tamamen fedakarlıktan… Yaşadığımız topraklara ve insanlara hissettiğimiz sevgiden, sorumluluktan, umuttan. Biz bu toprakları, burada yaşayan insanları seviyoruz, borçlu hissediyoruz. Borcumuzu ödemenin, sevgimizi göstermenin yolunu  böyle seçmişiz. Bu kadar net!
 
Böyle olunca da;
 
Bu işi keyif alarak yaptık, yapıyoruz. Yaptığımız haberlerin okur kaynaklı geri dönüşümünden mutlu olduk. Attığımız taşın yerini bir nebze bulmasından kıvanç duyuyor, şevke geliyoruz.
 
Hep temkinli adımlar attık, gaza gelmedik. Dereyi görmeden paçalarımızı sıvamadık. Bir ayağımızı sağlam basıp, diğerini ileriye attık. Tezgahları, kullanmaya çalışanları, tos çekenleri, gereksiz şikayetleri, ali cengiz oyunlarını fark ettik, yaşadık, not ettik…  Bunlara karşı tedbirler aldık, politikalar geliştirdik. En önemlisi sorumluluğumuzu,  haddimizi bildik.
 
Borhaber.net Niğde’nin bir markasıdır. Alanında bir numaradır. Bunu sizler yaptınız, tıklayarak, okuyarak, paylaşarak, sohbetlere konu ederek, bize bildirerek, yorumlayarak…. Zaten sizlerden sadece bunu istedik. Yine istiyoruz, sizleri seviyoruz.
 
Bugüne kadar sitemizi çok dar bir kadro ile imkansızlıklar içinde yürüttük. Şu ana  kadar bu internet sitesi evlerden yönetildi. Sokakta muhabirimiz olmadı, haber taleplerine zaman zaman cevap veremedik. Teknik altyapı,  alet ve cihaz eksiklerimiz büyüktü, şikayet etmedik, var olanla yetindik, var olanla en iyiyi nasıl yapabiliriz diye çözüm ürettik. Burada reklam veren sponsorlarımıza özellikle teşekkür ediyoruz.
 
Açıldığımız günden beri mahkemelere taşındık. Haberlerimizden öte mahkeme ve soruşturmaların büyük bölümü kıskançlık-hasidlik içeriyor. 7 yılda bir çok soruşturma geçirdik. Bir çok davadan beraat ettik. Biri  Yargıtay’da olmak üzere iki ayrı dava devam ediyor. Sözde gizli şikayetlerin haddi hesabı yok, bunları takmıyor, kimliklerini biliyor, not ediyor, zaman ve sabır diyoruz, ama asla unutmayacağız.
 
Neyse… Borhaber.net 7. yılına şartlarımızı da göz önüne alarak,  çok şükür planlandığı gibi ulaştı.
 
  
Bu güne geldik…
 
Bundan sonra Borhaber.net nasıl olacak?
 
Bu güne kadar ikinci hobi olarak  evden yönettiğimiz, sitemizin artık bir bürosu oldu. İmkansızlıklar içinde, eksikliklerini tamamlamak üzere olduğumuz büromuz birkaç hafta içinde faaliyete girecek. Test yayınında olan diğer sitelerimiz ve farklı iş alanları ile  birlikte yakında hizmete geçecek olan Tiyo Ajans (Tanıtım, İletişim, Yayıncılık, Organizasyon) bünyesinde yer alacağız. (Burada Tıklayın)  Bundan sonra sizlere haberleri daha hızlı ulaştırmaya çalışacağız. En önemlisi klasik, her yerde olan şekliyle değil, farklı bakış açısıyla özel  haberler için çalışacağız. Farklı oluşumlar yapacağız.
 
Hep hayal ettik… Hedeflerimizi oluşturduk.
 
7. yılımız bir nirengi noktası oldu.  Dün de hayal edip planlama yapıyorduk. Bugün yine çok farklı şeyler hayal ediyoruz ve planlıyoruz. Mütevaziyiz… Ömrümüz olursa, inşallah bundan sonraki yazımızda çok farklı bir  Borhaber.net’in 10. Yılını yazacağız, kutlayacağız.  
 
 
Sağlıkla Kalın.