Ramazan ayının son günlerine girdiğimiz şu günlerde Bor Belediyesi Kayabaşı parkında iftar etkinliği düzenledi. 

Bor Belediyesinin iftar etkinliğine yüzlerce vatandaş ile birlikte, Niğde Milletvekilleri  Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük,  Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor TSO Başkanı Nurettin Eriç, Bor Esnaf ve Kefaalet Kooperatifi Başkanı Muhterem Hızar ve bazı STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı. 

İftardan önce Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat kısa bir konuşmada ; "Bor Kayabaşı Park'ta Bor Belediyesi olarak düzenlediğimiz iftar programımıza siz kıymetli hemşerilerimizin ve değerli protokolümüzün göstermiş olduğu yoğun ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayının son sahurunu gerçekleştireceğimiz bu günde huzur, mutluluk ve birlik içinde geçirdiğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakırken hemşerilerimin ve İslam aleminin Ramazan bayramını tebrik ediyorum" dedi. 



Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük ve Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir'de ramazan ayı ve bayramların manevi hayatımızdaki yeri ve önemi ile birlik ve beraberlik  içeren  kısa birer konuşma yaptılar. 

Yapılan duaların ardından iftar programı sona erdi. 


 
Editör: TE Bilişim