Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Bor İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bir kahvede gerçekleşen vali-vatandaş buluşmasında Vali Kılıç, vatandaşların sıkıntılarını sorunlarını dinledi ve onlara çözüm bulmaya çalıştı.


Vali Necmeddin Kılıç yanı sıra Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Garnizon Komutanı Albay Fatih Dağlı, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin, Niğde Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet Akaycan ve diğer ilçe kurum amirleri katıldı.


BOR'da 12 KAZANIN 9'U MOTOSİKLET KAZASI


Bir vatandaşın Bor İlçesinde motosikletlere yönelik yapılan uygulamaların ve yazılan cezaların fazla olduğundan yakınması üzerine Vali Kılıç, Bor İlçesinde meydana gelen ölümlü 12 trafik kazasının 9’nun motosiklet kazalarından meydana geldiğini söyledi.


MOTOSİKLETE TAVİZ YOK...


Yapılan bu trafik uygulamalarının önemli olduğuna dikkat çeken Vali Kılıç: “İnsan sağlığı her şeyden önemlidir. Bu denetimler sizler için yapılıyor.Bor’da meydana gelen trafik kazaların çoğu motosikletlerden kaynaklanıyor. Bizim asıl görevimiz vatandaşların can güvenliğini sağlamaktır. Bu uygulamalarda bunun içindir” dedi.


Öte yandan Bor İlçesinde 7 bin tescilli ve 3 bine yakında tescilsiz motosiklet bulunduğuna dikkat çekildi.



Editör: TE Bilişim