Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Niğde Valiliği için hazırlanan taslak logo halkın düşüncelerini almak için basına verilmişti. 

Haber: Burcu ÇOPUR


Bu konuda aşağıda linklerini verdiğimiz haberlerimize bir çok yorum geldi. Hatta Borhaber.net okurları da kendi logolarını tasarlayıp göndermiş ve haber yapmıştık. 


Niğde Valiliği'nin yeni logosu tekrar düzenlenerek  halkın beğenisine sunuldu. Logonun en son hali aşağıda...



Niğde Valiliği tarafından kullanılacak çift başlı kartal figürü taşıyan logo Niğde halkından gelecek  tepkileri bekliyor.



Niğde halkının logoyu daha iyi tanıyabilmesi için logonun Niğde Valiliği internet sitesinde ilan edildiğini belirten Vali Kılıç; “Bu güne kadar logo ile ilgili gelen tepkiler olumlu oldu” dedi.

Vali Kılıç; “Bilindiği üzere yaklaşık bin yıl önce Niğde Valisi Sungur Bey tarafından kullanılan ve bu gün Sungurbey Camii giriş kapısında bulunan kabartma olarak görülen logoyu hiçbir değişiklik yapmadan orijinaline sadık kalarak Niğde Valiliği Logosu yapmayı düşündük. Fakat logonun gerçek sahipleri olan Niğdelilerin bu logomuzu benimsemesi ve kabul etmesi gerekmektedir. Bu nedenle logomuzu Niğde Valiliği internet sitesinde ilan ettik. Bu güne kadar logo ile ilgili gelen tepkiler olumlu oldu. Tabiki bir süre daha gelen olumlu veya olumsuz tepkilerin kontrolünü yapmamızın ardından Niğdeliler olarak verdiğimiz karar doğrultusunda logomuz değişmiş ve Niğde yeni logosu olmuş olacak” diye konuştu. Niğde Valiliği tarafından kullanılacak çift başlı kartal figürü taşıyan logo Niğde halkından gelecek olumlu tepkileri bekliyor"dedi. 

Konu ile ilgili önceki haberlerimiz

Niğde’ye Bin Yıllık Logo

Bor Haber.Net Okurlarının Niğde Logosu


EN SON HAZIRLANAN LOGO TASARIMI











Editör: TE Bilişim