İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında Kılavuz, Halaç ve Kaynarca köylerini ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek köy sakinleri ile bir araya geldiği toplantılarda sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Gerçekleştirilen ziyaretlere Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili kurum müdürleri katıldılar.

Sırasıyla Kılavuz, Halaç ve Kaynarca köylerinde ayrı ayrı düzenlenen toplantılarda köy muhtarlarından köylerin genel durumları hakkında bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek, yine ilgili kurum müdürlerinden yapılan yatırımlar ve devam eden çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Ziyaretlerin bundan önce olduğu gibi hafta sonları dâhil sıklıkla devam edeceğini belirten Vali Şimşek, “devletimiz ve hükümetimiz köylerimize ve vatandaşlarımıza imkânlar çerçevesinde her türlü hizmeti getirme gayretindedir. Bizler ise bu hizmetlerin sizlere ulaşması konusunda kamu görevlileri olarak görevlerimizin başındayız. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın ihtiyaçları ile yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Bizleri içten bir şekilde karşıladığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen toplantılarda köy sakinlerini tek tek dinleyen Vali Yılmaz Şimşek, vatandaşların ilettikleri sorun ve taleplerin bir an önce çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Editör: TE Bilişim