Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılar için iftar programı düzenlendi. Huzurevinde düzenlenen iftar yemeğinde yaşlılarla bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek ve eşi onlarla sohbet ederek moral verdi.

Vali Şimşek, iftar sonrasında yaptığı açıklamada, güzel bir ramazan akşamında değerli büyüklerle bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Huzurevinde kalan yaşlıların kendilerine kutsal birer emanet olduğunu belirten Vali Yılmaz Şimşek, "Siz değerli büyüklerimiz bu memlekete yıllarca yıl hizmet ettiniz. Gecenizi gündüzünüze katarak, evlatlarınızı büyük fedakarlıklar içerisinde büyüttünüz, bu memlekete kahramanlar yetiştirdiniz. Devletimiz sizlere çok önem vermektedir. Sizlerin hayatlarını huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeniz için hiçbir fedakarlıktan kaçmıyor, bütün ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Bizler de her zaman sizlerin yanındayız." dedi.

İftar programına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, huzurevi yöneticileri ve huzurevi sakinleri katıldı.
 
 
Editör: TE Bilişim