Niğde’de Beldelerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinleyen Vali Ertan Peynircioğlu, Bağlama, Alay, Kiledere, Yeşilgölcük ve Orhanlı Kasabalarını ziyaret etti.



Ziyaretlerde, Vali Peynircioğlu’na İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Kurum Müdürleri ile İl Genel Meclis Üyeleri eşlik etti.

Kasabalarda yaşanan sorunları vatandaşlardan bire bir dinleyerek çözümleri hakkında ilgili Kurum Müdürlerine talimatlar veren Vali Peynircioğlu, Bağlama, Alay, Kiledere, Yeşilgölcük ve Orhanlı Kasabalarında Belediye Başkanlarından beldeler hakkında bilgiler alarak kasaba sakinlerinin yoğun bir şekilde katılım gösterdiği toplantılar düzenledi.

Genellikle tarım, elektrik, toplulaştırma, depo sorunu, güvenlik ve sulama gibi konu başlıklarının ele alındığı toplantılarda konuşan Vali Peynircioğlu, “Halka hizmet hakka hizmettir ilkesi doğrultusunda başlattığımız Vatandaş- Devlet buluşmaları kapsamında sizlerin sorunlarını, öneri ve taleplerini dinleyerek birlikte çözüm yollarını konuşacağız.

 Gerçekleştirilen toplantılara bu denli ilgi gösteren sizlere çok teşekkür ederim. Burada bizlere iletilen sorunlarınızın çözümleri hakkında gereken çalışmalar en kısa zamanda ilgili kurumlar tarafından başlatılacak. Bende bu çalışmaların takipçisi olacağım. ” dedi.



 
Editör: TE Bilişim