BETEK-FAWORİ Boya, Bor Bayi Bayrak Ticaret ve Yapı Malzemeleri yetkilileri verdikleri yemekli toplantıda ilçede faaliyetlerini sürdüren inşaat ve boyacı ustalarını bir araya getirdi.


Bor Belediyesi Üstün Park Tesislerindeki  restoranda  inşaat ustalarıyla bir araya gelen firma yetkilileri inşaat ustalarıyla sohbet ederek BETEK Ürünleri, FAWORİ Boya Ürünleri ve kampanyaları hakkında bilgi verdiler.


Firma yetkililerinden Enver Doğanyiğit’in hoş geldiniz konuşmasının ardından başlayan yemekli toplantı samimi bir atmosferde gerçekleşti.

İnşaat Ustalarının sorunları ve yaşadıkları sıkıntılarında konuşulduğu toplantıda firma yetkililerinden Enver Doğanyiğit, Bor ve bölgesini renklendiren, güzelleştirenlerin ustalar olduğunu söyledi.


Betek Boya-Fawori Boya Kayseri Bölge Sorumlusu Enver Doğanyiğit, firma ürün uygulamalarını  ustalarla karşılıklı sunumunda konuşmacı olarak katıldığı toplantıda inşaat izalasyonu, iç dış yalıtım kaplama işlerinde  usta ve boya ustaları’nın fikir ve görüşlerine başvuruldu. Betek ve Fawori ‘nin kullanımı ve uygulanmasıyla ilgili ustalara sorular soran yetkililer, daha kaliteli hizmet vermek için fikir alış verişinde bulunuldu.

Doğanyiğit, “Aynı sektörün içinde olan bizler bir aileyiz. Ailemizle yani sizlerle hep beraber bir araya gelmek, sohbet etmek, sektörün ve sizlerin sorunlarınızı konuşarak birlikte çözüm üretmeyi istedik.


Yeni sezona sizlerle girmek istedik. Çünkü Yaşadığımız kentleri ve  Bor’u bir anlamda renklendiren güzelleştiren insanlar sizlersiniz. Kentlere şöyle bir baktığımızda sizlerin verdiği renkler ve desenlerlerle camiamızın güzellikleri görülebiliyor. Bir binayı renklendiriyorsunuz, desenlendiriyorsunuz ama altına imzanızı atamıyorsunuz Hepinizi tebrik diyorum, Allah yolunuzu açık etsin”dedi.


USTALARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ


Bor’da 30 yılı aşkın geçmişe sahip olan büyük inşaat ticarethanelerinden birisi olarak hizmet veren Bayrak Ticaret Yetkilisi Lütfü Bağcacı,  “Bayrak Ticaret Boya ve FAVORİ Boya olarak olarak Bor’da hizmet veren tüm inşaat ustaları ve boya ustalarımızın da katılımıyla güzel bir toplantı sağladık. Bayrak Ticaret olarak sadece ticaret yapmayı değil, ustalarımızın isteklerini dinlemeyi de hedefliyoruz. Ustalarımız bizim için çok önemli.

Gelişen modern teknolojik ürün çeşitlerimiz ile tüm müşterilerimizin ve ustalarımızın isteğine göre çeşitli hizmetler veriyor,çözümler üretebiliyoruz. Düzenlediğimiz bu yemekli toplantıya katılan tüm ustalarımıza Bayrak Boya ve FAVORİ Boya ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu gibi eğitici seminerler düzenleyeceğiz.” Dedi. Bağcacı ,Bayrak Ticaret olarak seçkin markaların her çeşit inşaat malzemeleri bulunduğunu da belirtti.


BETEK VE FAWORİ BOYA’DAN USTALARA DESTEK


Üstün Park Restoran’da yapılan toplantıda inşaat ve boya ustalarına büyük bir jest yapan FAWORİ Boya yetkilileri, İnşaat ustalarına her kutu ve kova boya alımında para puan ve çeşitli hediyeler verilmeye devam edileceğini duyurdu. Bunun üzerine Bor Bayrak Boya yetkilisi  ’da kayıtsız kalmayarak aynı kriterlere ek olarak ustalara yüz liralık alış veriş çeki hediye etme sözü verdi.

Bu yıl İlki gerçekleştirilen yemekli toplantının gelenekselleştirilmesini düşündüklerini belirten Betek A.Ş ve FAWORi Boya firma yetkilisi Enver Doğanyiğit, ürünlerin yerli bir ürün olduğunu,kaliteli ve hesaplı ürünlere bayilerimizden rahatlıkla ulaşılabileceğini sözlerine ekleyerek katılımcılara firmaları adına tulum ve şapka hediye etti.


10 yılı aşkın süredir sektörün içinde olduklarını belirten boyacı ustaları  FAWORİ boyalarını yıllardır kullandıklarını hem kendilerinin hem de müşterilerinin sonuçtan memnun kaldıklarını belirttiler.


Editör: TE Bilişim