Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu  Niğde Günlerinin 3. gününde ziyarette bulundu. 




Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Atatürk Kültür Merkezi girişinde Niğde Valisi Necmedddin Kılıç başta olmak üzere Niğde Protokolü karşıladı. Niğde Üniversitesi folklor ekibinin yaptığı gösterinin ardından Niğde Valiliği standına geçen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu burada bir süre Vali Necmettin Kılıç,  Niğde eski Milletvekillerinden  Muharrem Selamoğlu, Erdoğan Özgen, Niğde TSO Başkanı Şevket Katırcıoğlu ile sohbet etti. 


Niğde Günlerinin yıldızı Bor Belediyesi ve Bor TSO standına geçen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu burada kurulan Bor Sofrasına konuk oldu. Bor standında Bor Söğürmesi'nin, Bor Köfterinin  ikram edildiği ziyarette,  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük,  Bor TSO Başkanı Nurettin Eriç'den  Bor İlçemiz ve ürünleri hakkında bilgiler aldı.
 

Bor standında kurulan eski usül sofrada yemek yenildikten sonra düşüncelerini aldığımız TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu  Borhaber.net kamerasına ; " Bor Söğürmesi çok meşhur ama sadece Bor'da kalmış, ama Nurettin Eriç başkanımı kutlarım, bunu tescillendirmişler bu çok önemli. Herkes kendi yerel ürünlerine sahip çıkarsa ve markalaşırsa ki Bor Söğürmesi de tescillendi bundan sonra Bor markalaşma konusunda daha kolay adım adılır "dedi. 


TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Bor TSO Başkanı Nurettin Eriç günün anısına çeşitli hediyeler verdi. 


Hisarcıklıoğlu Niğde Günleri'ndeki diğer standları da gezerek bilgiler aldı ve stand yetkilileri ile birlikte bolca fotoğraf çektirdi. 



Editör: TE Bilişim