Kaldırım düzenlemesi ve kavşak çalışmalarının ardından peyzaj çalışması devam eden Süleyman Fethi Caddesi, Niğde’nin yeni cazibe merkezlerinden biri haline geliyor. Baştan sona yenilenen cadde, şehir estetiğine de katkı sağlıyor.

KALDIRIMLAR YENİLENDİ
Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, vatandaşların talebi üzerine Süleyman Fethi Caddesi’nde başlattığı yenileme çalışmaları son aşamaya geldi. Ekipler, öncelikle kaldırım yenileme çalışmasını tamamladı. Fiziksel ve görsel açıdan miadını dolduran kaldırımlarda yapılan yenileme çalışması kapsamında, eski kaldırım sökülerek yerine desenli asfalt kaldırım yapıldı. Yüzlerce ıhlamur ağacının dikildiği cadde, hem yeni kaldırım düzenlemesi hem de estetik görümünü ile vatandaşların beğenisini kazandı.

KAVŞAK DÜZENLEMESİ
Süleyman Fethi Caddesi’nde trafiğin rahatlaması için iki ayrı noktada kavşak düzenlemesi yapıldı. Bor Caddesi’ni Süleyman Fethi Caddesi’ne bağlayan noktada ve eski Rektörlük Binası karşısında yapılan kavşak düzenlemesi ile caddenin trafik yoğunluğu büyük ölçüde azaltıldı.

PEYZAJ ÇALIŞMASI
Bu arada kaldırım düzenlemesi ve kavşak yapımı tamamlanan ayrıca yüzlerce ıhlamur ağacının dikildiği Süleyman Fethi Caddesi’nde peyzaj çalışmaları da yoğun bir tempoyla devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kavşaklara ve orta refüjlere onlarca çeşit çiçek ekiyor.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR
Süleyman Fethi Caddesi’ndeki kaldırım, kavşak ve peyzaj çalışması vatandaşların beğenisini kazanıyor. Vatandaşlar, caddenin baştan sona değişmesine ve estektik bir görünüm kazanmasına neden olan çalışmalarla ilgili olarak  Niğde Belediyesi’ne ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.


 
Editör: TE Bilişim