Bor İlçesinde  Sedir Cafe Bistro yeni üç katlı binası, zengin ve kaliteli ürünleri  hizmete girdi. Bor İlçesinde 1970 yılından beri pastane sektöründe faaliyet gösteren Sedir Pastanesi, yaklaşık bir yıldır yapımına devam edilen üç katlı yeni binasında Sedir Cafe Bistro ismiyle hizmete açıldı. 

NEFİS TATLAR
Sedir Cafe Bistro yeni binasında Niğde ve çevresinde benzeri olmayan konsepti ile, kaliteli, çikolata, tatlı, şekerleme, pasta,  sıcak soğuk içecekler, yemek,  kahvaltı ve çok farklı organizasyonlar ile hizmete girdi.

Niğde’nin markası olarak,  geniş kesimlere hitap eden Sedir Cafe Bistro,  hayattan keyif almayı bilenlerin, damak tadına ve sağlığına önem verenlerin tercih noktası olmaya devam edecek. Rahat, ferah, konforlu ortam,  geniş ürün yelpazesi ile sadece Borluların değil, Niğde ve çevresinin tercih edilen mekanı oldu bile. 

MÜKEMMEL ORGANİZASYONLAR
Kahvaltı, yemek, tatlı, yaş-kuru pasta, kekler,  sıcak soğuk içecekler, çikolata gibi eşsiz lezzetli zengin ürün yelpazesi ile hizmet veren Sedir Cafe Bistro, yeni bina konsepti ve imkanları ile ; Gala, açılış, lansman, parti, ödül törenleri, toplantılar, günler, mesleki birliktelik, kutlama, kına, düğün, nişan, after party, doğum günü, yıldönümü, baby shower gibi bir çok organizasyonu kusursuz ve keyifle  yapabileceğiniz bir mekan olarak da hizmet veriyor.

KUSURSUZ, KEYİFLİ MEKAN
Geniş, ferah açık ve kapalı alanları ile sabah erken saatlerden, gece geç saatlere kadar keyifle vakit geçireceğiniz Sedir Cafe Bistro’ya   ulaşmak için, Bor İlçesi Ortaçarşı’da yıllardır hizmet veren Sedir Pastanesi’nin altındaki  yoldan devam edin 50 metre ilerde  yeni Sedir Cafe Bistro’yu görün, tadın, yaşayın…



 
Editör: TE Bilişim