Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Niğde’ye ikinci kere gelerek TOBB’un katkıları ile yapılacak olan Niğde Üniversitesi İletişim Fakültesi temelini attı.

Haber: Selim GÖKEL


TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, bundan bir yıl önce Bor İlçesine gelip Üstün Park’ta Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Ak Parti eski Milletvekili Erdoğan Özegen ile birlikte Bor OSB’nin ara eleman ihtiyacını karşılaması için bir Endüstri Meslek Lisesi ve Bor Ticaret Odası binası talebinde bulunmuşları.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun  Niğde’ye gelmesinden birkaç gün önce yaptığımız haber ile Bu Endüstri Meslek Lisesi sözünü hatırlatmak maksadıyla bir haber yapmıştık. (Burada Tıklayın)

Haberimize ” Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür” başlığını atmış ve “Borhaber.net unutmaz” demiştik.

Bugün Rifat Hisarcıklıoğlu’na yine Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Ak Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Özegen’in şahitliği ve tercümanlığı  ile Endüstri Meslek Lisesini hatırlattık…

Hisarcıklıoğlu’da ; Gerek Bor TSO Başkanı  Nurettin Eriç’e gerekse Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a teşekkür ediyorum. Bor İlçemizi Türkiye’de temsil etme noktasında müthiş çalışıyorlar. Allah onlardan razı olsun. İnşallah 81 ildeki bu okul yapma görevimiz bittikten sonra  ilçelere başlayacağız. Oda Bor’a ilk yapacağımızın sözünü vermiştik. İlk yapacağımız ilçelerin içinde muhakkak Bor olacak.”dedi.

 

Editör: TE Bilişim