Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Muhsin Kar, Rektör Danışmanı ve Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan İbiş, Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Durmuş Dağhan ve Bor Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Demir, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran’ı ziyaret etti.

Bor Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitenin Bor Kampüslerinde yürütmüş olduğu faaliyetler ve Bor Belediyesi ile birlikte sürdürülen iş birlikleri gündeme gelirken Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran’a sağlamış olduğu destekler ve göstermiş olduğu misafirperverlik dolayısıyla teşekkür etti.

Bor İlçesinin Türkü Söyleyen Kaymakamları Vardı Bor İlçesinin Türkü Söyleyen Kaymakamları Vardı

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ise ziyaret sonu açıklamalarında Üniversitenin Niğde’ye ve Bor’a değer kattığını ifade ederek ellerinden gelen desteği her zaman vermeye devam edeceklerini ifade etti. Bor Belediye Başkanı Serkan Baran açıklamalarını ziyarette bulunan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar’a, dekanımıza ve okul müdürlerimize teşekkür ederek noktaladı. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim