Türk Polis Teşkilatının 169.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Bor Demirciler Odası Başkanı Ekrem Silav,Bor Marangozlar ve Kuaförler Odası Başkanı Kani Demirbilek, Bor Kahveciler Odası Başkanı Şaban Arıkan ve Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ramazan (Kadir) Yalçın tarafından Bor İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin’e makamında tebrik ziyaretinde bulunuldu.




Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Bor İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin, “Bor ilçemiz Sivil Toplum kuruluşları, Esnaf Odalarımızın başkanları, Yönetim Kurulu ve Üyeleri, esnaflarımız ve halkıyla birlikte emniyetimiz el ele vererek sorunsuz, güzel bir şehir'i yaşatmaya devam ediyoruz. Bunun her zaman bu şekilde sürmesi için hep birlikte çalışacağız.” dedi.



Polis Teşkilatı’nın 169. Yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yapan Bor Esnaf Oda Başkanları “Bütün vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliği için günün kesintisiz 24 saatinde devamlı görev yapan fedakâr polisimizin haftasını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Halkın huzuru, genel güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için, fedakârca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 169. Yıl dönümünde, polisimizin duygu ve heyecanını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz,Toplumunu huzuru için bundan sonrada Polis Teşkilatımız çalışmalarına aynı şekilde katkı vermeye devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundular.



Editör: TE Bilişim