Bor ilçesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden olan Bor Kayabaşı Park gündüz ve gece Niğde ve ilçelerinden gelen, yüzlerce kişiyi ağırlıyor.

NİĞDE'NİN NEFES ALABİLECEĞİ ENDER YERLERDEN BİRİSİ 

Bor Belediyesi tarafından düzenlenerek geçtiğimiz yıllarda hizmete sokulan Bor Kayabaşı Park ilgi odağı olmaya devam ediyor. Işıklı su dansı, çocuk parkları, çay bahçesi, botanik bahçeleri ile göz dolduran park  Niğde'ye gelen hemen herkesin uğrak yeri oldu, gündüzleri piknik yapma imkanı da olan Kayabaşı Parkta Bor Belediyesinin organizesi ile sık sık amfi tiyatro sahnesinde  konserler de oluyor. 


Dün, Bor Belediyesi tarafından Bor Kayabaşı Park konser alanında düzenlenen Havva Öğüt ve Ahmet Arslan konserine binlerce vatandaş katıldı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği konserde alan doldu taştı.Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Bor Kayabaşı Park'ta her hafta bir program gerçekleştiren Bor Belediyesi'nin önceki akşamki konukları sanatçı Havva Öğüt ve Ahmet Arslan oldu.

Binlerce vatandaş önünde bulunmanın mutluluğunu ve onurunu yaşadığını belirten Havva Öğüt, kendisini Bor'lu vatandaşlar ile buluşturan Belediye Başkanı Sıtkı Erat'a teşekkür etti.

Alanda bulunan binlerce vatandaş şarkılar eşliğinde unutulmaz bir gece yaşarken Başkan Erat'ta sanatçı Havva Öğüt'e çiçek takdim etti.Çiçek takdiminin ardından vatandaşlara seslenen Erat,şu tabloyu şu atmosferi gördükten sonra mutluluğumuz bir kat daha artıyor. Siz değerli hemşerilerimize ne yapsak azdır.Binlerce hemşerimiz şuanda burada.İnşallah bundan sonra ki süreçte de hemşerilerimizin istekleri doğrultusunda gerek sosyal alanda gerek kültürel alanda gerekse hizmet alanında çalışmalarımız devam edecek dedi.

10 Ağustos 2017 saat 21.00'de Bor Kayabaşı Park konser alanında Ahmet Selçuk İlkan konseri gerçekleşecek. Tüm halkımızın davetli olduğu belirtilirken, Konserlerin yaz boyunca devam edeceği de öğrenildi. 




Fotoğraflar; Yasin BEKİŞ
Editör: TE Bilişim