Şerafettin ÇOPUR haberi... 

Niğde Belediyesi bu yıl başında başlattığı "Dolabında eskimesin, kardeşlerin üşümesin" kampanyası ile vatandaşların evlerinde ihtiyaç fazlası giysilerinin, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması amaclandı ve bu maksatla Niğde Derbent kavşağında reklam panosu  şeklindeki askılıklara asabilecekleri belirtildi. 

Vatandaş bu kampanyaya büyük ilgi gösterdi ve kampanya amacına ulaştı. 

Ancak Derbent Kavşağındaki bu askılı pano üzerinde kampanya ile ilgili afiş varken geçtiğimiz günlerde bu kaldırıldı ve üzerinde Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın da bulunduğu bisiklet yolu inşaatı projesi afişi asıldı. Bu afişte de ilginç şekilde " Niğde'ye yakışır" yazıyordu. 

Reklam panosunun  altında ise onlarca kullanılmayan ve ihtiyaç sahiplerini ulaştırmak üzere  yere gelişi güzel bırakılan giysiler bulunuyordu. Askılı pano gitmiş ve yerine normal reklam panosu gelmişti. Ama vatandaş hala yardım anlayışına devam ediyordu. 

Borhaber.net okurları bilinçlidir. Aşağıdaki iki fotoğrafı da bir okurumuz whatsap üzerinde gönderdi. Niğde'den çektiği ve aynı kullanılmayan elbise toplama konusunda Mersin Büyük Şehir Belediyesinin uygulamasını gösteren bir fotoğraf daha gönderdi. 

NİĞDE'DEN... 




MERSİN'DEN...




Niğde Belediyesinin kampanya başlangıcı haber fotoğrafı



Ak Parti Gençlik Kolları da Niğde Belediyesinin kampanyasına destek vermişti. 

Editör: TE Bilişim