Niğde Merkez ve Bor İlçesinde etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Haber : Selim GÖKEL
Foto-Video: Burcu ÇOPUR

Niğde ve Bor İlçesi bugün öğleden sonra kısa süreli sağanak yağışın etkisi altındaydı. Etkili sağanak yağış Niğde şehir merkezinde bazı yolların trafiğe kapanmasına neden olurken, bazı araçlar arızalanarak mahsur kaldı. Vatandaşlar çarşı merkezlerinde işyerlerine sığındı.

Niğde şehir merkezi Valilik önü, Lise Caddesi, demiryolu tüneli ve eski sanayi kavşağı   etkili sağanak yağış nedeni ile  trafik durdu. Yaklaşık 30 dakika süren ancak yoğun şekilde yağan yağmurun ardından Valilik yanındaki lise caddesi polis ekipleri tarafından trafiğe kapandı.

Her yağışta olduğu gibi,  Eski Sanayi civarında bulunan 2 metre 60 santimlik demiryolu tüneli tamamen yağmur suları ile dolarken, tünelden geçmek isteyen bir çok araç geri dönmek zorunda kaldı.  Tünelin çıkışındaki İlhanlı Mahallesinde bulunan kavşak ise dolan yağmur sularından dolayı tek yönü trafiğe kapandı. Kavşaktan geçmek isteyen bazı araçlar su içinde arızalandı, çekiciler ile çıkartılabildi.

Kısa süren sağanak yağış Bor İlçesinde de etkili oldu.  Zaman zaman trafiğin aksadığı görüldü. Yoğun yağışın ardından çukurda kalan bazı esnafların işyerlerini su bastı, malları zarar gördü.

Yoğun yağışın olduğu Niğde ve Bor ilçesinde bu sorunlar yaşanırken, Polis ekipleri haricinde hiçbir  Belediye görevlisi de görülmedi. 

VİDEO VE FOTO İZİNSİZ ALINAMAZ... 

HABER VE VİDEO İÇİN www.borhaber.net Sitemize tıklayın... FOTOĞRAFLAR ALINAMAZ.

Posted by Bor Haber on 1 Ağustos 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim