Ankara’da bu yıl 4. düzenlenecek olan “Niğde Tanıtım Günleri” son toplantısı Niğde Valisi Necmeddin Kılıç başkanlığında Niğde Valiliği toplantı salonunda yapıldı.
 
Tanıtım günleri kapsamında yapılacak faaliyetlerin son durumlarının görüşüldüğü toplantıya Vali Kılıç’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, İlçe Kaymakamları, Niğde Üniversitesi Rektör Yardımcısı Murat Alp, Niğde İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Av. Abdullah Karkı,  İl Kültür ve Turizm Müdürü Tansel Tokmak, NİTSO Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık, Niğde Dernekleri Federasyon Başkanı Emin Özer, Ruan Organizasyon Yetkisi Yeliz Öztürk ile çok sayıda kurum ve kuruluş yetkilisi katıldı.
 
20-23 Kasım tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Niğde Günleri etkinliğinin son değerlendirme toplantısında, etkinliği yürütecek firma yetkilisi tarafından organizasyonda yapılacak iş ve işlemler hakkındaki son durumla ilgili bilgi verildi ve sunum yapıldı. Katılımcıların görüş ve önerilerin alınmasının ardından toplantı sona erdi.


Editör: TE Bilişim