Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Tek liste halinde gerçekleştirilen genel kurulda Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanlığına Şerife Türkeş seçildi.

Akmedrese’de yapılan genel kurul dernek üyelerinin yoğun katılımının yanısıra, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Kayseri TV1 Yönetim Kurulu Başkanı Veli Altınkaynak ile AksarayGazeteciler Cemiyet Başkanı ve TV68 Yönetim Kurulu Başkanı Celil Acar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Divanın Veli Altınkaynak, Celil Acar, Ahmet Öncü ile oluşturulması ile başlayan genel kurulda

Divan Başkanı Veli altınkaynak Niğde’nin konumu ve ülke genelindeki yeri ve önemini vurguladı. “Niğde Ömer Halis Demir gibi kahraman bir şehidin memleketi olarak onurlu bir kent” dedi.

Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Şerife Türkeş yaptığı konuşmada: "Öncelikle genel kurulumuzun Niğde Basınına ve Niğdemize hayırlı olmasını diliyorum. Görevde olduğum süre içerisinde yönetim kurulu üyelerimizle birlikte “birlikten güç doğar” düstru ile hareket edeceğiz. Tüm meslektaşlarımızı kucaklayarak şeffaf bir yönetim uygulayacağız. Niğde’nin tanıtımı ve gelişmesi için elimizden geleni yapacağız.” diyen Türkeş; Genel Kurulda Divan Başkanlığı yapan Veli Altınkaynak ve Başkan Vekili Celil Acar ile görevi devraldığı eski dernek başkanı İdris Yavuz ve yönetimine Niğdemiz için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Derneğinin yeni yönetim kurulu üyeleri ise şöyle; Şerife Türkeş, Şerafettin Yılmaz, Fatih Kızılkaya, Yrd.Doç.Dr.Sibel Yıldız Kısacık, Emilya Ünsal, Hüseyin Kirişçi.



Editör: TE Bilişim