Niğde Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısında, alınan karar doğrultusunda Şehit Polis Okan Acar'ın adı baba evinin sokağına ve Yeni Çarşıda bulunan çeşmeye verildi.

 

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde evlerinde kalleşçe vurularak şehit edilen 2 polisten biri olan Okan Acar'ın adı, ailesinin oturduğu Selçuk Mahallesinde ki sokağa ve Yeni Çarşıda Niğde Belediyesi tarafından yaptırılan çeşmeye verildi.

 

Niğdeli Şehit Polis Okan Acar'ın adı evinin sokağına ve şehir merkezinde ki çeşmeye verildi

 

Niğde Belediye Meclisi,  Şanlıurfa'da  teröristler tarafından düzenlenen hain bir saldırıyla  şehit olan  Polis Okan Acar'ın adının baba evinin bulunduğu sokağa ve yeni çarşıda bulunan çeşmeye verilmesine karar verdi. Belediye meclisinin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda, şehidin ikamet ettiği Selçuk Mahallesi Taşkın Sokağın ismi değiştirilerek "Şehit Polis Okan Acar Sokağı"  oldu.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Şehidimizin adının sokağa verilmesi bir acının tazelenmesi değil bir vefanın yerine getirilmesidir. Belediye meclisimize konuyu getirdik. Belediye Meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızın da oy birliği ile Selçuk Mahallesi Taşkın sokağa ve yeni çarşıda bulunan çeşmeye şehidimizin ismini verdik. Bizim şehitlere görevimiz bir sokağa isim vermekle bitmiyor.  Allah hiç kimseye evlat acısı vermesin. Onlar için biz ne yapsak azdır onlara borcumuzu ödeyemeyiz. Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Allah ailelerine ve milletimize sabır ve güç versin" şeklinde konuştu.

 

Niğde Belediye Başkanlığı daha öncede Şehit Polis Okan Acar'ın evinin önünde mevlit okutmuştu.


BORHABER.NET GÜNDEME GETİRMİŞTİ... MANŞETE TIKLAYIN...

BİR KERE DAHA TEŞEKKÜRLER BAŞKAN...



Editör: TE Bilişim