Milli Savunma Bakanı Fikri Işık müjdeyi verdi.... Bor İlçesine askeri birlik geliyor. 



Bor İlçesi Çukurkuyu Kasabasına yapılan parkı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Şehit Ömer Halisdemir Parkının açılışı bügün gerçekleştirildi.

Parkın açılışı için Bor İlçesi Çukurkuyu beldesine gelen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık yaptığı konuşmada : Bor İlçemize bir askeri birlik getirmek için çalışmalar yapıyoruz. Bunun çok uygun olacağını, çok yakışacağını düşündük. İlgili arkadaşlara talimatı verdik. Şimdi bu çalışmaların ardından Bor İlçemiz bir askeri birliğe kavuşmuk olacak. Bu da şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Niğde Ak Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ile birlikte helikopter ile Bor İlçesi Çukurkuyu kasabasına gelen Bakan Fikri Işık ile gerek önceki görüşmelerinde gerekse helikopterde yapılan görüşmeler neticesinde Bor İlçesine askeri birliğin kazandırıldığını belirten Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'da Bor İlçesine yeni askeri birliğin getirilmesi çalışmalarının sonuç verdiğini ve Niğdemize, Bor İlçemize hayırlı olmasını dilediğini belirtti. 

Diğer yandan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'da  Bor İlçesine getirilmesi planlanan askeri birlik için Bakan Fikri Işık'a bizzat teşekkür etti. Başkan Erat,  askeri birlik için bugüne kadar  verilen çabaların sonuç verdiğini askeri birliğin ilçemize hayırlı olmasını temenni etti. 

BAKAN IŞIK'IN PROGRAMINDAN AYRINTILAR BİRAZDAN... 

Editör: TE Bilişim