Bor Belediyesi , Mehmetçik mahallesinde yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.


Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda,Mehmetçik mahallesindeki  bozulmuş parkeler , andezit taşları ile yenilenerek   kaldırım çalışmalarına hız kesmeden devam edilirken,doğalgaz tesisatlarının döşenmesinden sonra Mehmetçik mahallesi yollarında meydana gelen bozukluklar nedeniyle de yol onarım ve yenileme çalışmalarına  devam ediliyor.

Şehrin  daha yaşanabilir kent olması yönünde projelere her alanda hızla devam eden Bor Belediyesi , mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarına göre hareket ederek birçok cadde ve sokakta yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Bor Belediyesine ait  Acıgöl Mevkiindeki asfalt plent tesisinden sağlanan sıcak karışım asfaltla ve belediye imkanlarıyla asfaltlama çalışmalarının beyaz evler bölgesi , Ziraai donatım bölgesi , Mehmet Akif Ersoy İÖO bölgesi ve Sağlık Meslek Lisesi  bölgesinde de  aralıksız olarak devam ettiği bildirilirken , bu bölgelerde program dahilinde vatandaşların yaya gidiş gelişlerini sağlamak amacıyla yaya kaldırım ve bordür döşendiği dile getirildi.

Belediye olarak göreve geldiğikleri  ilk günden beri kentin  ve halkın  talepleri doğrultusunda aynı azim ve kararlılıkla hizmetlerine  devam ettiklerini belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, bazı mahallelerimizde yapılmasını beklettiğimiz hizmetleri zaman içerisinde sırasıyla yerine getiriyoruz. Örneğin Mehmetçik mahallesinde yapılan doğalgaz  çalışmalarından dolayı belediye olarak yapacağımız hizmetleri bekletmek durumunda kaldık. Her zaman için her şeyi yerli yerinde yapmayı önemseyerek vatandaşımıza kaliteli hizmeti sunmayı amaçladık. İleride yap, boz yerine sorunsuz bir şekilde bir seferde uzun süre hizmet edecek olan hizmet yollarını oluşturmayı tercih ediyor ve amaçlıyoruz. Bu anlamda halkımızın boşa gidebilecek her kuruşuna da sahip çıkıyor ve yerinde hizmet üretmeye devam ediyoruz, dedi.







Editör: TE Bilişim