Bor Belediyesi  , Mehmetçik mahallesinde yol ve kaldırım çalışmalarına başladı.


Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda , ilçenin bütün mahalle ve sokaklarına hizmet götürmeye devam eden Bor Belediyesi , Mehmetçik mahallesindeki  yol ve kaldırımı bozulmuş olan  kaldırımları yeniden andezit taşı ve parkelerle döşüyor.


Ayrıca Bor Belediyesi , doğalgaz tesisatlarının döşenmesinden sonra Mehmetçik mahallesi yollarında meydana gelen bozukluklar nedeniyle yol onarım ve yenileme çalışmalarınada  başlıyor.


Başkan Erat ; Halkımızın rahatı ve Bor'un çehresinin gelişmesi  için gayret gösteriyoruz

Havaların iyileşmesi nedeniyle çalışmalara  hız verdiklerini belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , şehrimizin daha yaşanabilir kent olması yönünde projelerimize her anlamda hızla devam ediyoruz.Mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarına göre hareket ettiklerini belirten Bor Belediye  Başkanı Sıtkı Erat , ilçemizde elektrik tellerinin yer altına alınması ve doğalgaz hatlarının tamamlandığı noktalarda birçok cadde ve sokağın yeniden kaldırım ve yol ihtiyacı olduğu bir gerçek. Belediye olarak mahalle ihtiyaçları doğrultusunda öncelikli sorunlarını çözerek hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve onların mutluluğu için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediye olarakta insan odaklı olarak çalışmalarımız bundan sonra da hız kesmeden devam edecek , dedi.












Editör: TE Bilişim