Ramazan Bayramı nedeni ile Bor İlçe Protokolü Bor Paşa Cami Bahçesinde halkla bayramlaştı.

Haber: Ali AKBAŞ

Bayramlaşma programına Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük,Bor Garnizon Komutan V. Bakım Alb. Erol Çetin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez,İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tecimer,Rızvan İmanç,Sabri Bozdağ,Fahrettin Anıl,Siyasi Parti İlçe Başkanları Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Bor İlçesinde Bor Protokolü bayramlaşma programına katılarak,kurum ziyaretlerimizi gerçekleştirdi. Bor Emniyet Müdürlüğü, Bor Jandarma Bölük Komutanlığı, Şehit Nuri Pamir Kışlasını  ziyaret ederek bayramlaştı.


Kaymakam Küçük, Huzurevinde Yaşlılarla Tavla Oynadı


Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, kendisini karşılayan Huzur evindeki yaşlılara tek tek ilgilenerek, yaşlıların her zaman hatırlanması gerektiğine dikkat çekti. Küçük, "Yaşlılarımızla Ramazan bayramında da bir araya geldik. Ramazan boyunca Niğde Bor genelinde yaşlılarımıza çok güzel ilgi gösterildi. Bizler yaşlılarımıza hürmet edersek gelecekte bizde aynını görebiliriz. Onlar bizim ilgi ve alakamıza muhtaçlar. Bunu onlardan esirgemememiz gerekiyor. Onlara sağlık ve sıhhatli bir ömür diliyorum." dedi. Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, huzur evindeki yaşlılarla tavla oynadı.


Bor protokolü daha sonra Bor Ahmet Kuddusi Huzurevini ziyaret ederek burada bulunan yaşlılarla tek tek ilgilendi. Çeşitli hediyelerle onların gönlü alınarak, onlarla bir süre sohbetlerde bulunuldu. 


http://www.borhaber.net/yasam/nigde-ve-bor-da-bayramlasma-programlari-h17374.html

Posted by Bor Haber on 18 Temmuz 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim