Bor İlçe merkezinde eski hükümet meydanı hükümet binası yıkıldı. Geçtiğimiz günlerde yol ortasında kalan işyerleri de yıkıldı ve Bor Belediyesi tarafından yaptırılan yenin iş merkezine taşındılar. Eski hükümet meydanında bulunan Atatürk heykeli yol ortasında kalınca kaldırılması gerekti. Heykelin nereye kaldırılması konusundaki Borluların fikrini sormuştuk. Gerek sosyal medyada gerekse sitemizde bu konuda bir çok yorum yapıldı. (Haberimiz burada Tıklayın)
 
 Sitemiz okurları yaptığımız haberler neticesinde Niğde’nin ve Bor İlçesinin sorunlarına veya gündemdeki konularına duyarsız kalmıyorlar.

 

Nuri İvren isimli okurumuz, Sitemizde yayınlanan Bor İlçe merkezindeki Atatürk heykelinin kaldırıldıktan sonra nereye konulması gerektiği konusundaki “Borlulara Soruyoruz, Nereye Yakışır? Başlıklı haberimizin ardından, Sayın hemşerimiz İvren, gerek Atatürk heykelinin eski Halkevi civarı ve oradaki okulun yıkılarak stadyum yakınlarında bir yere inşa edilmesi, Törenler için ise Bor Cumhuriyet Mahallesi Halkevi civarında Cumhuriyet Meydanı oluşturulmasını, eski hükümet meydanındaki Atatürk Heykelinin burada yola bakar şekilde tesis edilip törenlerinde burada yapılmasını öneriyor. Google Earth’dan meydanın yapılması muhtemel yerini  belirleyip göndermiş.

 

Niğde Valiliği Logo tartışmaları devam ediyor

Yine Okurumuz Nadi İvren, Niğde Valiliği tarafından hazırlanan ancak Niğdelilerin tartışmaları için basına verilen logo konusunda da çalışma yaptı.

 

Niğde Valiliği logosunda ille de çift başlı kartal kullanılacaksa… Buyrun güzel bir çalışma…

 

Valilik Tarafından hazırlanan ve tartışmaya açılan logo tasarısı ise aşağıdaki gibiydi...


Konu ile ilgili önceki haberlerimiz için Aşağıdaki linklere tıklayın

Valilik Logosu Görüşlerinizi Bekliyor

Niğde’ye Bin Yıllık Logo







Editör: TE Bilişim