İstanbul’da Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Tokaç ile yönetim kurulu üyeleri Niğdeli yöneticilere ziyaretlerine devam ediyorlar. Gazeteci-yazar Ömer Fethi Gürer’i de ziyaret eden Federasyon Başkan ve yöneticileri İstanbul’da Niğdeliler günü düzenlemek içinde kolları sıvadı.

İstanbul Niğde Dernekleri Federasyon Başkanı Mustafa Tokaç İle yürütme kurulunda yer alan Başkan Vekili Av. Tuğrul Urhan, Genel Sayman Pınarcık Dernek Başkanı  Ramazan Öz Bağlama Dernek Başkanı  Muhterem Yiğit, Çamardı Dernek Başkanı  Mehmet Gök, Anadolu Yakası Niğdeliler Dernek Başkanı Resul Bozkurt ve  Hacı Mustafa Çopur ile Niğdelilerin yer aldığı heyet  Ömer Fethi Gürer ile Niğde’de neler yapılması gerektiği konusu yanında İstanbul’da Niğde Günleri düzenlemesi üzerinde görüş alış verişinde bulundu. Heyet üyeleri düzenli toplantılarla İstanbul’da Niğdelileri bir araya getirecek bir çatı örgütlenmesini başarmak hedefinde olduklarını ifade ettiler.

 

Federasyon Başkanı Mustafa Tokaç İstanbul’da bulunan Niğdelilerin dayanışması ve birliği adına yoğun bir çalışma içindeyiz. Niğdeli olan herkese ulaşarak ciddi bir çalışma yapıp Niğde Günlerini İstanbul’da gerçekleştirmek istiyoruz”dedi.

Gazeteci yazar Ömer Fethi Gürer’de  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Niğdelilerin dayanışmasının önemine dikkat çekti. Geçmişte Niğde derneklerinde görev yaptığını anımsattı. Niğdelilerin zor şartlarda İstanbul’a göç ettiğini belirten Gürer bugünkü kuşaklar dünde olanları çok anımsamaz onlara Niğde sevgisini aşılamak ve Niğde gelişimi için katkılarını sağlamak derneklerin yaratacağı enerji ile bağı var. Bu nedenle çalışmalarınızın başarılı olmasını istiyorum. Her konuda desteğinizim “dedi. 


Editör: TE Bilişim