Daha önce İlimiz Bor İlçesinde hizmetini sürdüren Hilmi Bey Restaurant Niğde Şubesini dün saat:12.00’de Saruhan Mahallesi Hazal apartmanı no:4’de seçkin davetliler huzurunda düzenlenen törenle halkımızın hizmetine sunuldu.

 Foto galeriye git

Hilmibey Restaurant’ın açılış kurdelesini Alim Barut, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit birlikte kestiler.

 

Açılış törenine  Niğde Valisi Alim Barut, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Siyasi Parti İl temsilcileri, Daire Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Onur Kurulu asil üyesi Necmi Pişkin ile Bor Hilmibey Restaurant sahibi Sami Şadan Eriç’in girişimleriyle Hilmibey Restuarant İşletmecisi Yunus Can Pişkin tarafından Şadırvan ve Tolga Çay Evi bahçesi yanındaki mekânında birbirinden leziz tatlarla Niğdelilere hizmet verecek.

 

Niğde halkına fırın ızgara, kebap, sulu yemek çeşitleri, Konya tandır, Bor söğürme, Niğde tava ve çorba çeşitleri ile birbirinden değişik tatlarla hitap edecek olan Hilmibey Restaurant’a “233 00 22” nolu telefondan da ulaşılabilecek.

 

















Editör: TE Bilişim