Niğde ili Bor İlçesinde ismi açıklanmayan bir iş adamı tarafından engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye bağışı yapıldı.

Bor Harım Mahallesinde ikamet eden ve yürüme engeli olan vatandaşa ismi açıklanmayan işadamı tarafından tekerlekli sandalye bağışı yapıldı. Bor Harım Mahallesi Muhtarı Ali Önsay, hayırseverler tarafından yapılan bağış ve yardımlar sonrası konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Bize en büyük desteği sağlayanlara teşekkürü bir borç biliriz. Bu işe gönülden destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bizler Bor’da mağdur olan, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara, engelli kardeşlerimize hayırseverlerden birebir yapmış oldukları yardımları devam ediyor. Hayırsever, hemşerilerimiz, İş adamlarımız ve sponsorların yapmış olduğu yardımlarla güzel mübarek Ramazan Günü olan bugün de engelli kardeşimize tekerlekli sandalyeleri ulaştırıyoruz. Ben Bor’da ki bütün iş adamlarına bütün maddi durumu müsait olanlara sesleniyorum. Gelin bu davada sizin de emeğiniz olsun. Biz bunun için mücadele veriyoruz. Bu güzel hayırlı işlerde hep beraber yer almaya devam edelim." dedi.


Bağıştan faydalanan ve eşine bakmak zorunda olan eşi açıklamasında; " Bor’da mahallesine sahip çıkmayı önemseyen cefakar, çalışkan ve başarılı muhtarımız Ali Önsay’a teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Bir engelli yakını olarak hastamızı kaldırıp, oturtamıyoruz. Dışarı gezdirmeye çıkaramıyor ve gezdiremiyoruz. Artık oda bizim gibi dışarı çıkabilecek. Hastamıza bu güzel mutluluğu yaşatan, emeği geçen herkese yardımcı olduklarından dolayı teşekkür ederken, Allah ne muratları varsa versin. Allah’ta onları sevindirsin." diye konuştu.


Bağışlar ve yardımların ihtiyaç sahibi mahalleli sahibine ulaştırıldığı belirtildi.
 
Editör: TE Bilişim