CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Ankara’daki Niğde Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. Niğde Dernekler Federasyonu’na bağlı derneklerin yöneticileriyle bir araya gelen Ömer Fethi Gürer, derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi ve güçlü bir ‘Niğde Lobisi’nin oluşturulması gerektiğini belirtti.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yoğun programına rağmen, dernekler ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini aksatmıyor. Ömer Fethi Gürer, merkezi Ankara’da bulunan Niğde Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. Niğde Dernekler Federasyonu başkanı Emin Özer ve federasyona bağlı Niğdeliler derneklerinin başkan ve yöneticileriyle sohbet eden Ömer Fethi Gürer, dernek yöneticilerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. TBMM’deki çalışmaları ve programlarıyla ilgili olarak dernek yöneticilerine açıklamada bulunan Ömer Fethi Gürer, “Dernekler, sivil toplum kuruluşları ve demokratik kitle örgütlerinin toplumsal yaşamımızdaki önemi her geçen gün artmaktadır. Niğdeliler Federasyonu ve federasyona bağlı Niğdeliler derneklerinin, Ankara’da yaşayan Niğdelilerin birlik ve beraberliklerinin artırılmasına yönelik çalışmalarının yanı sıra, dernek üyelerinin sorunlarının çözümüne yönelik uğraşlarını yakından takip ediyoruz. Buradaki hemşerilerimizin sorunlarının giderilmesi ve taleplerinin yerine getirilmesi noktasında, biz de dernek yöneticileriyle diyalog halindeyiz” dedi.

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Niğde Dernekler Federasyonu’nu ziyaretinde Niğde’nin sorunlarını da masaya yatırdı. Niğde’nin alamadığı hizmetlerden bahseden Gürer, “Niğde’mizin en önemli eksiklerinden biri de şehrimizin güçlü bir lobi oluşturamamış olmasıdır. Bu konuda, dernekler, demokratik kitle örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarına da önemli görevler düşmektedir” diye konuştu.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in, Niğde Dernekler Federasyonunu ziyaretinde, Federasyon Başkanı Emin Özer, Etimesgut Niğde Dernek Başkanı Ömer Kalkan, Bor Dernek Başkanı Ömer Tutumlu, Ulukışla Dernek Başkanı Kemal Erdağ, Kızılca Dernek Başkanı Ahmet Efe, Kitreli Dernek Başkanı Adnan Başata, Federasyon Yön. Kur Üyeleri İhsan Avşar, Serdar Selamoğlu, Hüseyin Yalçınkaya Mustafa Özsoylu yer aldı.

Editör: TE Bilişim