Niğde Belediyesi çevre konusunda şehre kazandırdığı hizmetlerde örnek çalışmalara imza atıyor.

“Daha Temiz Bir Niğde” sloganıyla yola çıkan, hijyen ve temizlik çalışmalarının yanı sıra estetik görünüme de önem veren Niğde Belediyesi, vatandaşların beğenisini kazanan suni çim kaplamalı çöp kutularını şehrin farklı noktalarına yerleştirdi.

Her geçen gün yeni projelere imza atan Niğde Belediyesi’nin bu çalışması da vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazandı. Gerek aydınlatmalar gerek düzenlemeler ve gerekse yeni monte edilen çöp kutuları şehrin daha estetik bir görünüm kazanmasını sağladı.

Estetik görünüme ve temizliğe önem verdiklerini söyleyen Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Şehrimizin her noktasında hijyeni ve temizliği sağlamak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İlimizde gece ve gündüz çöp toplamak için belirlenen saatlerde iş makinelerimiz çöp alırken, çöp taksi hizmetimiz de ara caddelere giremeyen büyük araçlarımızın yerini almaktadır. Yeni uygulaması başlayan Suni çim kaplama çöp kutuları Niğde sokaklarına renk kattı. Yanına yanaşmaktan çekindiğimiz çöp kutuları, mahallelerimizin ve sokaklarımızın hoş bir aksesuarı oldu. Belediye ve vatandaşlar olarak el ele vereceğiz ve daha temiz bir Niğde’yi birlikte yaratacağız” dedi.
 
Editör: TE Bilişim