Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yaz dönemi boyunca 55.000 tonluk asfaltı Bor yolları için tüketen Bor Belediyesi, bu dökülen asfaltların tamamını kendi ekipman ve personeli ile karşılarken, hiçbir kurumdan asfalt ve maddi destek almadan kendi imkanlarıyla gerçekleştirdi.

Şehrin bütün noktalarındaki çalışmalarına yeni projelerle devam eden Bor Belediyesi, asfalt çalışmalarıyla da bütün cadde ve yollara hizmet götürüyor. Eski ambulans yolu ( Atatürk Caddesi ) ve Mehmetçik mahallesi Fizik Tedavi Hastanesi ile TOKİ arasında bulunan Mehmet Bıyık Caddesindeki çift şeritli double yoldaki çalışmalarına devam eden Bor Belediyesi böylelikle bu dönem için şuana kadar 55.000 tonluk asfalt çalışması gerçekleştirmiş oldu.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, yeni projelerle ilçenin yaşanabilir kent olma yolunda hızla ilerlediğini kaydederken, ekiplerin gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiğini belirtti.

BAŞKAN ERAT; "HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
Bor Belediyesi olarak ekiplerimiz bu yaz sezonunda sıcağa rağmen çalışmalarını titizlikle sürdürdü ve havalar soğumasına rağmen de çalışmalarına devam etmektedir. Bilindiği gibi daha önce birçok mahallemizde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Şehrimizde altyapısı biten ve yeni yerleşim yerlerinin ana caddeler dahil olmak üzere bütün yollarını program dahilinde asfaltlayarak vatandaşlarımızın hizmet etmeye devam ediyoruz.

Bu asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirirken herhangi bir kurumdan asfalt desteği veya maddi destek almadan gerçekleştiriyoruz. Kendi asfalt şantiyemizde kendi personelimiz ile kendi imkanlarımızla şehrimizin yollarını asfaltlamayı sürdürüyoruz. Havaların soğumasına rağmen de şuanda ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. İlçemizin menfaatleri doğrultusunda sürekli hizmetlerimize devam ettik ve bundan sonrada yine aynı şekilde ilçemiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz, dedi.
 
Editör: TE Bilişim