Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Spor Salonu'nda Atatürk'ün resminin 2 dart tahtasının ortasına konularak, "hedef tahtası" haline geldiği iddia edildi. 

Ulusal bazı internet sitelerinde, Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Spor Salonu'nda Atatürk resminin 2 dart tahtasının ortasına konularak, "hedef tahtası" haline geldiği iddia edildi. 

Bu iddialar üzerine Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri sitemize iddiaların büyütüldüğünü, ard bir niyetin olmadığı bilgisini verdi. Bor Huzurevi Müdürü Selahattin Yücel'in,  memleket ve Mustafa Kemal Atatürk hassasiyetini de biliyoruz. Ama konuyu aydınlatıcı resmi bir açıklama bekleniyor. 

*******
Bu konuda Odatv.com ve Ulusalkanal.com siteleri yayın yapmıştı. 

ODATV.COM sitesinde konu ile ilgili haber aşağıdadır. 

Niğde, Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Spor Salonu'nda Atatürk'ün resminin 2 dart tahtasının ortasına konularak, "hedef tahtası" haline geldiği gündeme geldi.

Odatv, Atatürk'ün hedef tahtası yapıldığı iddiaları üzerine huzurevi müdürü Selahaddin Yücel'e ulaştı. Müdür Yücel, olayı doğrulayarak "Spor salonumuz küçük olduğundan dart tahtalarını başka koyabileceğimiz bir yer yoktu. Atatürk'e saygısızlık kesinlikle düşünülemez" dedi.

 ŞİKAYETLERE YANIT YOK

İddiaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Niğde Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Spor Salonu'nda Atatürk'ün resmi iki dart tahtasının ortasına konularak dart oyunu oynandı. Valiye, kaymakama, Başbakanlığa ve Aile Bakanlığı'na çok sayıda elektronik postanın atıldığı ve bu postaların karşılıksız kaldığını aktarıldı.

'BAŞKA KOYACAK YERİMİZ YOK'

İddialar üzerine Odatv, Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Selahaddin Yücel'e ulaştı. Yücel, spor salonun küçük olduğunu belirterek, "Bir süredir hedef tahtaları o duvarda bulunuyor. Olayın 23 Nisan ile bir ilgisi yok" dedi.

Atatrük'e saygısızlık olarak bu hedef tahtalarının Atatürk resmi yanına konulmadığını söyleyen Yücel, "Bu duvarın diğer tarafı cam yani başka koyacak yerimiz yok. Huzurevinin her yeri Atatürk resmi ile süslüdür. Bizim Atatürk'e bir saygısızlığımız olamaz" diye konuştu.

Odatv.com

Editör: TE Bilişim