Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlık seçimi 7 Ocak 2018 Pazar günü Bor Belediyesi Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezinde yapılacak. 

Bor İlçesinde en çok ve en etkin üyeye sahip Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlık seçimde üç aday yarışacak. Mevcut başkan Durmuş Cengiz, İsmail Baştuğ ve Hasan Hüseyin Cengiz adaylıklarını açıkladılar. 

Halen başkanlık görevini yürüten Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Durmuş Cengiz bugün akşam Bor Şoförler ve Otomobilciler Odasına kayıtlı üyeler ile yemekte buluştu. 

Şoför esnafının yoğun katılımının görüldüğü yemekli toplantıya Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı  Erdoğan Aykin ve bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri de katıldı.

Şoförlerle bir araya gelen ve onlarla tek tek ilgilenen Başkan Durmuş Cengiz yaptığı kısa açıklamada; Odamıza kayıtlı şoför esnafımız yine bir araya geldik. Görevde olduğum sürece onların dertleri ile dertlendim, ayırt etmeden sorunlarına çözüm olmaya gayret ettim. Bugüne kadar kamyoncu arkadaşlarımızın en büyük sıkıntısı olan Kamyon Garajını Belediye Başkanımız Sayın Sıtkı Erat ile elbirliği yaparak Acıgöl mevkine kamyon garajını kazandırdık. Sürücü kursları ile işbirliği halindeyiz. Buralardaki kurslara, eğitimlere oda olarak gerekli desteği veriyoruz. Taksici arkadaşlarımızın sıkıntıları vardı, her ortamda dile getirdik takipçisi olduk ve bir konuyu çözmeyi başardık. Şoför arkadaşlarımız ve ilçemizin yöneticileri arasında köprü oluyor, sorun ve isteklerini anıda gerekli makam ve mercilere iletiyor takibini yapıyoruz.  İnşallah  şoför arkadaşlarımın teveccühü ile yeni dönemde daha etkin  bir yönetim ve hizmet anlaşı ile şoför arkadaşlarımıza hizmet edeceğiz" dedi. 


 
Editör: TE Bilişim