Geçtiğimiz günlerde isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever vatandaşımız, İlçemiz Bağdüz mahallesinde ailesi ile birlikte ikamet eden yürüme engelli 16 yaşındaki Tunay ARI isimli vatandaşımıza, akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

 

Daha önceden elle sürülen tekerlekli sandalyesi bulunan Tunay ARI, sandalyeyi sürmekte çok zorlanıyordu, gitmek istediği yerlere gidemiyordu ve başkalarından yardım istemek zorunda kalıyordu.

 

Bor İlçe Emniyet Müdürünün bu konularda hassas olması ve girişimlerde bulunması sonucunda, hayırsever bir vatandaşımıza konuyu ileterek ricada bulunup, yürüme engelli vatandaşı akülü tekerlekli sandalyeye kavuşturdu.

 

Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisler aracılığıyla akülü tekerlekli sandalye yürüme engelli 16 yaşındaki Tunay Arı ve ailesine teslim edildi. Tunay Arı ve ailesi bu yardımdan dolayı çok büyük sevinç ve mutluluk yaşadılar. Yardımı yapan hayırsever vatandaşa, aracılık eden ve yardımcı olan Emniyet yetkililerine dualar ve teşekkür ettiler.

 

Artık bundan sonra yürüme engelli Tunay ARI ihtiyaçlarını kendi karşılayabilecek ve istediği yere yardımsız birşekilde tek başına akülü arabası ile yüzü gülerek gidebilecek.






Editör: TE Bilişim