YUKARIDAKİ  VİDEO BORLU AVCILARIN BILDIRCIN AVLARINDAN SONRA OYNADIKLARI İLGİNÇ OYUN...



 Borlu Avcılar Arabaşı Çorbası Gecesinde bir araya geldiler.


Haber : Selim GÖKEL
Fotoğraf : Erdem Tuğrul


Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği geleneksel olarak yaptığı Arabaşı gecesinde bir araya geldiler.

 

Bor Avcılar ve Atıcılar Derneği  tarafından düzenlenen  av etinden yapılan arabaşı çorbası gecesi  geçtiğimiz gün Bor Besler lokantasında  yapıldı. Dernek Başkanı Ahmet Özkaya’nın önderliğinde  Borlu avcıların katıldığı etkinlikte avcıların avladığı keklik ve tavşan etinden yapılmış Bor İlçesinin geleneksel tatlarından Arabaşı Çorbası içildi.

 

 

Dernek Başkanı Ahmet Özkaya ; Her yıl geleneksel olarak yaptığımız bu arabaşı çorbası etkinliğimizde Derneğimizin üyesi Borlu avcıları bir araya toplamaya, birlik beraberlik ve kaynaşma sağlamayı amaç ediniyoruz, burada çorba sırasında ve çorba içildikten sonra güzel avcı sohbetleri oluyor, çok neşeli geçiyor. Bu tür faaliyetlerimiz devam ettireceğiz. Her yıl trap yarışmaları yapıyoruz, dereceye girenlere ödüller veriyoruz” dedi ve 14 Nisan 2013 de yapılacak genel kurul toplantısına bütün dernek üyesi arkadaşlarını davet etti.

 

 

Arabaşı içilmesinden sonra, Niğde ilinde yapılan Trap yarışmalarında birinci olan Mehmet Çeviker’e plaket ve bir kupa takdim edildi.




 

Editör: TE Bilişim