Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Bor Garnizon Komutanı İkmal Albay Ömer Ali Polat, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Üniversitemiz Dekanları ile Müdürleri, MSB Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü 7’inci Ana Bakım Fabrika Müdürü Yarbay Mehmet Nakipoğlu ve birçok davetli, Bor Merkez Kasaba ve Köylerini Kalkındırma Derneğinin düzenlediği yemek programına katıldı.

Bor Merkez Kasaba ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Abdurrahman Yılmaz’ın açılıştaki konuşması ile başlayan etkinlikte, Bor’un gelişmesi için yapılabilecek ortak çalışmalar detaylı bir şekilde görüşüldü. Dernek Başkanı Abdurrahman Yılmaz buradaki açıklamalarında taleplerini de dile getirdi ve Bor ile Niğde’nin gelişmesi için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek Bor ve Niğde protokolünün de bu doğrultuda çalıştığını memnuniyetle takip ettiklerini belirtti. Dernek Başkanı Abdurrahman Yılmaz son olarak ise birlik ve beraberlik çağrısı yaparak açıklamalarını sonlandırdı.

Programda kendisine özel olarak hazırlanan bir tablo hediye edilen Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ise açıklamalarında, Bor ve Niğde’deki akademik birimlerimiz arasında herhangi bir ayrım gözetilmeksizin Üniversitemiz tarafından desteklendiğini belirtti ve bu desteğin aralıksız olarak süreceğini de vurguladı. Rektör açıklamalarının sonunda ise anlamlı hediye için Bor Merkez Kasaba ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Abdurrahman Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Niğde’deki Gülen Meryem Ana freski yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor Niğde’deki Gülen Meryem Ana freski yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor

Editör: TE Bilişim