Bor İlçe Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK  Başkanlığında geçtiğimiz gün Kaymakamlık toplantı salonunda Köy ve Mahalle Muhtarlarımızın katılımı ile toplantı gerçekleşti .

            Toplantıda muhtarların mevzuat doğrultusunda yapması gereken işler, temel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.Toplantıya İlçe Kaymaakmı Abdullah KÜÇÜK, Niğde Askerlik Şube Başkanı Albay Kadir OKYAY, Bor İlçe Emniyet Müdürü Hayri ŞAHİN, Kurum Müdürleri, Köy ve Mahalle Muhtarlarımızın katıldı. Toplantıda; 5442 sayılı Köy Kanunu uyarınca Köy Muhtarlarının yapacağı işlerle ilgili bilgi verildi. Muhtarların ilgili kurum ve kuruluşların mevzuatı doğrultusunda yapması gereken iş ve işlemler görüşüldü. Muhtarlarımızın bilgisine başvurularak diğer konular görüşüldü.Temel sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde konuşuldu.


Mahalli İdareler Birlikleri Kanunu ve Birlik Tüzüğünün 9. maddesi gereğince Meclis Toplantısıda yine İlçe Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK  Başkanlığımda Köy ve Mahalle Muhtarları katılımı ile gerçekleşti.

            Toplantıda sırasıyla; Divan Katibi Seçimi, Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili seçimi, Birlik tüzüğünün 4. maddesi gereğince değişiklik yapılması, Plan ve Bütçe Komisyonu üye seçimi, Encümen Üye Seçimi gerçekleşti.




Editör: TE Bilişim