Modern yaşanabilir kent anlayışından ödün vermeden çalışmalarına devam eden Bor Belediyesi , Mehmetçik mahallesinde modern Çok Amaçlı Sosyal Salon yapılması çalışmalarına start verdi.


Geniş bir alana sahip olan Belediye  Düğün Salonunun yerine yapılacak olan Çok Amaçlı Sosyal Salonun ihalesi gerçekleştirilip çalışmalara başlayan Bor Belediyesi , Mehmetçik mahallesine Modern bir sosyal salon kazandıracak. 2350 metrekare alan içerisinde1050 metrekare olarak inşaa edilecek olan yeni Sosyal Salon 2 kat olup içerisinde  2 adet düğün salonu, 6 adet dükkan, 1 adet 2 salonlu spor salonu,umumi wc'ler ve alanda otopark mevcut olacak.


Şehrin modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarını çok amaçlı sürdürdüklerini belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, kente ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için aralıksız çalıştıklarını belirtti. İlçenin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için Belediye olarak bütün imkanlarını en iyi şekilde değerlendirerek hizmet vermeye devam ettiklerini söyleyen Erat, hizmetlere ara vermeden,yeni projelerle yeni çalışmalar yaparak  devam edeceklerini söyledi.



Editör: TE Bilişim